Menu +

Sdílejte článek
 
4.kolo, sobota 26.9.2009
UHR UHR
4:110:4, 3:2, 1:5
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: Březka (Mlynář), Mlynář, Komárek (Mlynář), Ferda (Pokorný), Mlynář (Březka), Slabý (Ferda), Novák (Ferda), Ferda (Valík), Slabý, Novák (Ferda), Březka (Mlynář).
Sestavy
HC Uherské Hradiště:
SK Horácká Slavia Třebíč: Loubal, Šoustal - Trnka, Strnad, Erat, Sysel, Valík - Slabý, Novák, Ferda, Pokorný, Březka, Mlynář, Komárek.

Komentář k zápasu

Již při pohledu na některé urostlé uherskohradišťské hráče bylo zřejmé, že utkání bude patřit k těm fyzicky náročnějším, což také průběh utkání potvrdil. Od prvních okamžiků úvodní třetiny byl k vidění oboustranně rychlý hokej s velkým množstvím střel na bránu. Tento styl hry nám nedělal problémy a po první třetině byl na ukazateli skóre stav 0:4 ve prospěch Třebíče. Od druhé třetiny soupeř přidal viditelně na tvrdosti, ale ani tento způsob hry mu nepřinesl úspěch. Hosté se s touto hrou dokázali vyrovnat a navíc v poslední třetině přidali pět gólů. Kaňkou za tímto utkáním bylo nesportovní chování některých Hradišťanů, kteří neunesli porážku a místo závěrečného podání rukou chtěli vyvolat šarvátku. Slávistům patří tentokrát pochvala za to, že se dokázali vyrovnat s tvrdostí soupeře a nedovolili mu obrat v utkání.

Podobné články