Menu +

Sdílejte článek
 
8.kolo, středa 21.10.2009
TRE TRE
3:51:1, 1:1, 1:3
ZLN ZLN
Statistiky
Branky a nahrávky SK HS Třebíč: Ferda, Mlynář (Sigmund), Sigmund (Strnad). .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Loubal, (Šoustal) - Trnka, Valík, Sysel, Šárka, Strnad – Procházka, Svoboda, Ferda, Sigmund, Novák, Mlynář, Komárek, Březka, Pokorný.
PSG Zlín:

Komentář k zápasu

V 8. kole přivítali šesťáci Horácké Slavie atraktivního soupeře z extraligového Zlína. Hned od úvodní třetiny se hrál velmi rychlý hokej, ve kterém měli hosté převahu, kterou zužitkovali v 11. minutě úvodní brankou. Domácí na to stačili zareagovat tři minuty poté vstřelením branky, kterou se dostali opět do hry. Soupeř ještě vystupňoval v závěru třetiny tlak, ale tomu domácí úspěšně odolali.


Druhá třetina byla ve znamení zlepšené hry Slávistů, kteří sice hned z prvního protiútoku inkasovali branku, ale v téže minutě dokázali stav opět srovnat. O zlepšené hře a přibývajícím tlaku domácích svědčí i fakt, že některé akce Slávistů museli hosté řešit zákroky za hranicí pravidel. Přesilové hry nebyly tentokrát silnou stránkou domácích a tak byl po druhé třetině na ukazateli skóre stav 2:2.


Třetí třetina byla opět ve znamení tlaku domácích, ale při závěrečném power play Slávisté neudrželi pásmo a soupeř střelou do prázdné brány o osudu utkání rozhodl.

Podobné články