Menu +

Sdílejte článek
 
15.kolo, pátek 13.11.2009
KO2 KO2
1:41:1, 0:1, 0:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: Belatka (Křenek, Krutiš), Svoboda (Křenek), Vítek (E.Kadela), Vítek . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HCM Warrior Brno:
SK Horácká Slavia Třebíč: Wolf; R.Kadela-Kún, Belatka-Cirhan, Dvořák-Kotrba, E.Kadela-Vítek-Kesner, Křenek-Krutiš-Koza, Vyhnálek-Svoboda-Giz

Komentář k zápasu

Od samotného začátku se hrál důrazný hokej, ve kterém hosté od soupeře nedostali ani metr ledu zadarmo. Soupeř šel do vedení ve 13.minutě, ale slávisté naštěstí dokázali hned za dvě minuty vyrovnat.

Ten samý hokej se hrál i ve druhé třetině a bylo jasné, že kdo dá branku, bude na koni a velmi těžko se bude dotahovat. A byli to aktivní hosté, kdo dal branku a to hned dvě v jedné minutě a to ještě minutu před sirénou. Fakt ale je, že Třebíčští v této třetině měli převahu - poměr střel 12:2 a soupeře moc na dostřel nepouštěli.

Ve třetí třetině se Horáci snažili aktivní hrou držet kotouč co nejdále od naší branky a Kometu k ničemu nepustit. I toto dokázali na ledě splnit a v závěrečné power-play soupeře vstřelit Davidem Vítkem gól do prázdné branky a zaslouženě vyhrát.

Podobné články