Menu +

JUN: ORL - TRE 3:4 - Junioři i v jedenácti ubránili vítězství doslova proti všem

Reportáže
T ř e b í č - V sedmnáctém kole zajížděli junioři na led do Orlové. Nikdo z nich ale netušil, co na ně v tomto utkání čeká. Rozhodčí, který zřejmě podlehl atmosféře, na konci druhé třetiny odvolal již uznaný gól, kterému předcházela rvačka všech, proti všem. Hosté začali pořádně hrát až ve třetí třetině, kdy utekli do dvougólového vedení. Vítězství pak již i přes snahu domácích hráčů, mužů v pruhovaném i vulgarity z hlediště udrželi až do konce.
Sdílejte článek
 
17.kolo, pátek 20.11.2009
ORL ORL
3:41:1, 1:1, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky SK HS Třebíč: R.Kadela (Vítek), Belatka (Křenek), Krutiš (Křenek), Kadela E. (Křenek,Vítek) Vyloučení: 13:15.
Sestavy
HC Orlová:
SK Horácká Slavia Třebíč: Wolf; R.Kadela-Švaříček, Belatka-Cirhan, Dvořák-Kotrba, E.Kadela-Vítek-Kesner, Křenek-Koza-Krutiš, Svoboda-Vyhnálek-Čtveráček,

Komentář k zápasu

Dvě třetiny velmi špatný hokej z naší strany a tím pádem bojovný výkon na hranici pravidel soupeře na nás platil a i proto jsme prohrávali 1:0 a 2:1. byli jsme rádi, že po dvou třetinách svítilo skóre 2:2. parodaxem je, že jsme mohli i vést 2:3, když jsme v poslední vteřině druhé třetiny vstřelily branku kterou rozhodčí nejdříve uznal, ale po poradě s časomírou zase odvolal.

Navíc po této brance k došlo k hromadné rvačce, všech proti všem, takže do třetí třetiny, jsme nastoupili už bez R.Kadely a K.Kesnera. Na začátku třetiny jsme přežili oslabení a pak dvakrát udeřili. Po té inkasovaliv oslabení a aby toho nebylo málo za minutu byl opět vyloučen D. Křenek na 5+TH za naražení na mantinel.

Když jsme ubránili tuto dlouhou přesilovku soupeře umocněnou dalším vyloučením, dokázali jsme zápas dovést do vítězného konce. Bylo to utrápené vítězství jen se slušně odehranou poslední třetinou, ale i tato vítězství se počítají.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024