Menu +

JUN: TRE-UHR 15:1 Kanonáda juniorů se zastavila na čísle 15

Reportáže
T ř e b í č - Třebíčští junioři přivítali na svém ledě poslední tým tabulky. Ráz utkání určila už první minuty, když už v její 21. vteřině skóroval Vondráček. Hosté vstřelili čestný gól až za stavu 13:0. Domácí pak ještě dvě branky přidali a skóre se zastavilo na nepříliš často vídaných 15:1. Šest branek a dvě asistence si připsal střelec utkání David Vítek.
Sdílejte článek
 
24.kolo, neděle 13.12.2009
TRE TRE
15:15:0, 6:0, 4:1
UHR UHR
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Vondráček (Vítek), 10. Vítek (Vondráček), 14. Vítek (Vondráček), 15. Kotrba (Křenek), 20. Kesner (Belatka, Vondráček), 23. Krutiš (Křenek), 26. Vítek (Kotrba), 27. Vondráček (Belatka, Vítek), 28. Krutiš (Křenek, Koza), 30. Vítek (Koza), 39. Koza (Krutiš, Švaříček), 41. Vítek (Vondráček), 45. Vítek (Kún), 53. Vondráček (Krutiš, Belatka), 57. Krutiš (Vítek, Vondráček) - 50. Maňásek (Kahánek, Bříšťala). Rozhodčí: Kukeně - Pavlík, Jeletz. Vyloučení: 7:4, navíc Kadela E (TRE) 2+10, Trněný (UHR) 10 minut. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 60. Průběh utkání: 13:0, 13:1, 15:1.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Wolf (30. Dusík) - Belatka, Kún, Švaříček, Cirhan, Kotrba, Dvořák, Vondráček, Vítek, Kadela E., Křenek, Krutiš, Koza, Čtveráček, Kesner, Vyhnálek, Giz,
HC Uherské Hradiště: Hybler (Zrza) - Trněný, Fridrich, Krystýnek, Hrabec, Ohnoutek, Krchňáček, Dvořák, Váňa, Bojáček, Bříšťala, Kahánek, Maňásek

Komentář k zápasu

V zápase 24. Kola byli domácí hokejisté velkým favoritem a tuto roli bezezbytku splnili. Už ve dvacáté první vteřině otevřel skóre Tomáš Vondráček a do první přestávce se postupně trefili ještě dvakrát Vítek, Kotrba Kesner. Stav 5:0 po dvaceti minutách byl spravedlivým vyjádřením poměru sil na ledě. Třebíčští vstřelili pět branek i přesto, že v první dvacetiminutovce hráli pětkrát oslabení.

Do druhé části utkání vstoupili domácí opět rychlou brankou, kterou vsítil Krutiš. Druhou třetinu Horáci vyhráli vysoko 6:0. Další branky přidali Vítek 2, , Vondráček, znovu Krutiš a Koza. Za stavu 10:0 v polovině utkání hosté vystřídali brankáře, ale ani nový strážce hradišťské svatyně nazabránil přídělu dalších branek.

Také domácí v polovině druhé třetiny vystřídali gólmana. Příležitost v brance juniorky dostal dorostenec Lukáš Dusík. Hosté ho ale prověřovali jen sporadicky. Po druhé třetině vypadalo skóre pro hosty hrající jen na tři útoky a dvě obrany velmi nehezky. Stav 11:0 po čtyřiceti minutách nevěstil nic dobrého.

Před třetí dvacetiminutovkou se nějaký čas čekalo, zda hosté do poslední části utkání vůbec nastoupí. Nakonec na led vyjeli a utkání tak mohlo pokračovat. A také do třetí třetiny měli domácí bleskový nástup. V čase 40:32 zvýšil agilní David Vítek již na 12:0. Hosté byli nuceni znovu střídat brankáře v čase 42:36. Prudkou střelou totiž zasáhl Tomáše Zrzu do masky střelec večera David Vítek. Gólman hostů musel být s krvavým zraněním ošetřen, ale pak se objevil na střídačce, takže bude v pořádku. Také třináctý gól padl z hole Vítkovy. To už běžela pětačtyřicátá minuta utkání.

Teprve za stavu 13:0 se gólově prosadili také hosté a vstřelili čestný gól. Přesně umístěnou střelou dal jedinou branku Uherského Hradiště Patrik Maňásek po asistencích Kahánka a Bříšťaly.

Poslední dvě slova však patřila domácím, kteří do hry poslali všechny hráče z lavičky. Skóre na konečných 15:1 upravili Vondráček a Krutiš. Hosté zaslouží uznání za to, že ani za rozhodnutého stavu nepřestali hrát hokej a neuchýlili se k nějakým záludným zákrokům. Přesto, že jim chyběla herní hokejová kvalita, zachovali si svoji sportovní tvář a to se cení.

Kamil Pokorný po utkání juniorů TRE - UHR 15:1

Petr Sakrajda po utkání juniorů TRE - UHR 15:1

Fotogalerie Zobrazit všechny fotografie


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024