Menu +

SDO: TRE - CHM 6:2 - Nadšeně bojující dorost porazil Chomutov

Reportáže
T ř e b í č - Ve 32. kole extraligy staršího dorosu přivítali Horáci doma Chomutov. Hosté přicestovali kvůli sněhové nadílce s mírným zpožděním a tak pozdji začal i samotný zápas. Třebíčští se do doupeře pustili hned od začátku a vyrovnali se mu v bruslení, tvrdosti i střelbě. Nakonec po výborném výkonu vyhráli vysoko 6:2, když se jim výborně povedla hlavně druhá dvacetiminutovka.
Sdílejte článek
 
32.kolo, pátek 8.1.2010
TRE TRE
6:21:0, 4:2, 1:0
CHM CHM
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Skácel (Pálka), 27. Peroutka (Vlašín), 29. Deveri (Paták, Šulc), 37. Deveri (Peroutka), 51. Skácel, 60. Deveri - 22. Lehnert, 26. Lehnert (Mazánek), . Rozhodčí: Kladník - Paulík, Svoboda J.. Vyloučení: 14:11. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 85. Střely na branku: 30:32. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 6:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík – Vyhnalík, Peroutka, Jakič, Pálka, Krejčí, Dobrovolný – Caudr, Paták, Šulc, Vlašín, Skácel, Marek, Donutil, Vondráček, Horký, Svoboda, Deveri
Piráti Chomutov: Matoušek – Kolář, Havel, Drobný, Sakaev, Pištora, Fiala, Tverďák, Hejna – Novák L., Novák J., Lenhert, Navrátil, Taraška, Wszolek, Hradil, Hejtman, Mazánek, Hlava, Kopec, Šaržík.

Komentář k zápasu

V pátek, 8. ledna 2010, zavítal na třebíčský led celek KLH Chomutov. K vidění byl rychlý, agresivní hokej, s množstvím osobních soubojů. Domácí se ujali v první třetině vedení zásluhou Skácela. Hostům vyšel vstup do prostředního dějství, když během necelých čtyř minut vstřelili dvě branky. To však byl impuls pro domácí, kteří příkladnou bojovností a obětavostí zvrátili průběh zápasu opět na svoji stranu a zcela po zásluze zvítězili v poměru 6:2. Hattrickem se blýskl domácí kapitán, Danko Deveri.

Jiří Krejčí po utkání SDO Třebíč - Chomutov

Leo Gudas po utkání SDO Třebíč - Chomutov



Ohlasy trenérů

Jiří Krejčí - SK Horácká Slavia Třebíč: "Začali jsme opatrně, kluci věděli do čeho jdou. V novém roce jsme začali boje o záchranu a sami kluci si uvědomili o co hrajeme. Dá se říct, že o první třetině byli trošku přemotivovaní, byla tam některá zbytečná vyloučení, ale ustáli jsme to. Řekl bych, že od druhé třetiny jsme začali diktovat hru. Záleží s čím sem soupeř přijede, v téhle skupině jsou teď všechna mužstva vyrovnaná. Zodpovědně jsme se čtrnáct dní připravovali na první domácí vítězství, které se nám povedo a doufám, že to hráče nakopne do dalších zápasů, ať už doma, nebo venku. Zítra nás čeká Plzeň a taktika bude stejná, jako dnes. Někteří kluci dnes byli vytíženější, hráli přesilovky i oslabení. Je třeba aby si dobře odpočali, abychom mohli hrát tu naši hru. Uvidíme, jak se bude zápas vyvíjet."

Leo Gudas - KLH Chomutov: "Hráli jsme dnes hodně špatně. Za první dvě třetiny jsme měli deset vyloučených, to ukazuje obraz té hry. Pak už se s tím dalo těžko něco dělat. Dnešní den byl pro nás takový strastiplný. Kvůli sněhu jsme přijeli chvilku před zápasem, ale hráče, ani nás to neomlouvá. Náš tlak ve třetí třetině bohužel nepřinesl góly. Prvních deset minut jsme hráli ve třetině domácích, ale prostě se nám nedařilo."

Fotogalerie Zobrazit všechny fotografie


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024