Menu +

Sdílejte článek
 
30.kolo, neděle 17.1.2010
TRE TRE
4:11:0, 2:1, 1:0
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: 9. Křenek (Kún, Dočekal), 32. Kesner (Vondráček), 36. Křenek, 46. Vondráček (Čtveráček, Kesner) - 31. Doležal (Doležal O., Bancíř). Rozhodčí: Wolf – Hudáček, Paulík. Vyloučení: 9:5. Využití: 2:0. <{>Diváci: 60.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Wolf - Koza, Čtveráček, Dvořák, Kún, Švaříček, Krejčí, Kadela E., Kesner, Vondráček, dočekal, Krutiš, Křenek, Deveri, Giz, Vyhnálek
BK Havlíčkův Brod: Pešek - Varga, hájek, Novotný, Musil, Šplíchal, Škarýd, dolejš, Bancíř, Brabec, Ondráček, Milfait J., Doležal O., Milfait M., Doležal J.

Komentář k zápasu

Horácká Slavia začala derby Vysočiny lépe a už v deváté minutě se zásluhou Davida Křenka ujala vedení. To domácím vydrželo až do druhé třetiny.

V ní měli Havlíčkobrodští mírnou územní převahu a v polovině utkání vyrovnali Jakubem Doležalem. Ovšem Třebíčští odpověděli vzápětí. Vondráček z pravého křídla přesnou přihrávkou našel Karla Kesnera a ten se nemýlil – 2:1.

Na začátku 36. minuty ujel hostující obraně Dočekal, který postupoval sám na brankáře a byl podražen. Následné trestné střílení proměnil David Křenek.

Horáci ve třetí třetině měli hru plně ve své moci a už po šesti minutách využili přesilovou hru Tomášem Vondráčkem. Domácí pak bavili diváky pohlednými kombinacemi, ale další šance zůstaly nevyužity.





Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný - SK Horácká Sůlavia Třebíč: „Dnes jsme chtěli napravit zaváhání ze Šumperku, ale bohužel se nám rozrostla marodka. Onemocněl nám kapitán a vůdce mužstva David Vítek. Nebyli jsme v jednoduché situaci, ale pomohl nám starší dorost, i když oba hráči Deveri s Krejčím toho měli plné kecky. Z Litvínova přijeli někdy o půlnoci, tak bych jim chtěl touto cestou poděkovat, že nám pomohli, protože jinak bychom nedali dohromady ani tři pětky. Díky jim a zlepšenému výkonu od poloviny první třetiny jsme to utkání uhráli vítězně. Za to chci hráčům poděkovat, protože nejsme v jednoduché situaci a lepíme sestavu jak se dá.“

Podobné články