Menu +

JUN: HOD - TRE 0:8 - Junioři rozdrtili Hodonín, podruhé v řadě nastříleli osm branek

Reportáže
T ř e b í č - Třiatřicáté kolo ligy juniorů zaválo mladé Horáky na led Hodonína. Třebíčská mašina se naplno rozjela až od druhé třetiny, v níž nasázeli slávosté Hodonínu pět branek. Ve třetí třetině pak hosté přidali ještě další tři góly a nešťastným domácím nepovolili ani čestný úspěch.
Sdílejte článek
 
33.kolo, pátek 29.1.2010
HOD HOD
0:80:0, 0:5, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky SK HS Třebíč: Čtveráček (Vítek,Vondráček), Kadela E. (Vítek,Vondráček), Dočekal (Kesner), Vondráček (Vítek,Čtveráček) Dočekal (Krutiš,Křenek), Dočekal (Kún), Křenek (Krutiš, Dočekal), Krutiš (Křenek), .
Sestavy
HC Hodonín:
SK Horácká Slavia Třebíč: Wolf,Máj - Belatka, Čtveráček, Švaříček, Kún, Dvořák, Kotrba - E.Kadela, Vítek, Vondráček - Křenek, Krutiš, Dočekal - Koza, Kesner, Čtveráček, Vyhnálek, Giz,

Komentář k zápasu

Zápas začali hosté v dosti pomalém tempu a tak dali šanci domácím, aby se ukázali. Naštěstí se ukázal v dobrém světle náš brankář Adam Wolf, který všechny šance domácích pochytal. A jelikož ani slávisté domácího brankáře nepřekonali, skončila první třetina bez branek. O přestávce si hosté v kabině řekli, co vše musí zlepšit a naštěstí tato slova padla na úrodnou zem a dá se říci, že už pak soupeře téměř k ničemu nepustili. Svou převahu vyjádřili pěti brankami ve druhé třetině. Ve třetí části utkání se snažili kontrolovat hru a přidali další tři branky.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024