Menu +

Sdílejte článek
 
25.kolo, sobota 20.2.2010
UHR UHR
4:42:0, 0:1, 2:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky SK Horácká Slavia Třebíč: 22. Urban (Matov, Všetečka), 48. Matov (Všetečka, Urban), 56. Tůma (Šimka), 60. Urban (Matov, Všetečka) .
Sestavy
HC Uherské Hradiště:
SK Horácká Slavia Třebíč: Nováček - Hort, Kabelka, Šimka, Válal - Všetečka, Matov, Urban - Samuel, Tůma, Paroulek - Michálek, Paliga

Komentář k zápasu

Hned v prní minutě se mohli Třebíčští dostat do vedení, ale šanci nevyužili. Pak na dlouhé minuty převzali iniciativu domáci a dostali se do vedení 2:0. Vedení domácích mohlo být ještě vyšší, to když čárový rozhodčí krásným přikopnutím puku vyslal mladého Hradišťáka do brejku, ale hostující brankář jej dokázal vychytat. Od druhé třetiny se hra srovnala, v 56.minutě se mladí slávisté dostali do vedení 3:2. V 58. minutě domácí srovnali, aby o minutu později využili darovanou přesilovku. V poslední minutě odvolali Třebíčští brankáře, ale další hráč skočil na ledovou plochu dříve, než měl. Naštěstí pro hosty rozhodčí hru okamžitě přerušil a vylučoval. Naštěstí proto, že domácí hráči měli puk pod kontrolou a chystali se pohodlně potvrdit vítězství. V polovině závěrečné minuty se Třebíčským podařilo ve hře bez brankáře vyrovnat. Při oslavě branky se slávisté radovali nedovoleným způsobem (bez rukavic), za což si dva hráči vysloužili od hlavního arbitra desetiminutové tresty. Pár sekund před koncem mohli domácí opět otočit vývoj utkání, ale samostatný únik zlikvidoval třebíčský gólman.

Podobné články