Menu +

Sdílejte článek
 
39.kolo, sobota 9.2.2002
TRE TRE
10:13:0, 6:1, 1:0
JIH JIH
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Dolníček (Erat), 10. Hrůza, 17. Holý (Kříž), 20:05 Altrichter (Erat, Hrbáček), 25. Dolníček (Hrůza), 27. Dolníček (Erat, Altrichter), 32. Erat (Altrichter, Dolníček), 36. Holý, 39. Žiška (Holý, Kaňka), 49:39 Polívka (Podstavek) - 34. Hodek (Hlouch, Staněk). Rozhodčí: Staněk - Dědek, Dřínovský. Vyloučení: 7:7, navíc Kolář (JIH) 10 minut OT. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 5000 - vyprodáno. Střely na branku: 42:24. Průběh utkání: 7:0, 7:1, 10:1.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Kučírek - Hrbáček, Sedláček, Mocek (42. Souček), Kříž, Fryauf, Polívka - Altrichter, Dolníček, Erat - Kaňka, Žiška, Holý - Beroun, Podstavek, Hrůza - Zahradník, Caha.
HC Dukla Jihlava: Sáblík - Čáslava, Duben, Blaťák, Staněk, Šmarda, Tomášek, Lupač - Jantovský, Bakus, Mokrejš - Adamec, Kaňkovský, Mareš - Kolář, Hlouch, Hodek - Čachotský, Rytnauer.




Ohlasy trenérů

Milan Chalupa - SK Horácká Slavia Třebíč: "Od začátku jsme chtěli víc než Jihlava a to bylo na tom projevu také vidět. Dařila se nám koncovka, navíc jsme těžili z chyb zadních řad Jihlavy. Šance, které jsme měli, jsme proměnili, ve druhé části navíc byla jedna branka lepší než druhá. Tak jak jsme parádně končili zápas v Opavě, tak jsme na to dneska parádně navázali. Na severu Moravy jsme skutečně hráli parádně a to se myslím promítlo do dnešního zápasu. Navíc jsme si na Jihlavu hodně věřili."

Karel Dvořák - HC Dukla Jihlava: "Boj o druhé místo si představuji úplně jnak, než jsme dneska předvedli my. Byla to od všech hráčů katastrofa. Víc nevím, co k tomu mám říct. Třebíč začala dobře, my jsme si dali ale první gól sami, na druhý jsme pak přihráli a na naše hráče jako by něco spadlo. Bohužel nemáme mužstvo bojovníků, kteří by zabojovali. Přijde pět tisíc diváků a někteří naši hráči se vyloženě "podělají". Výsledek 10:1 mluví za všechno. Skutečně nemám co dodat. Domácí i za stavu 10:1 skákali do střel. A to asi zcela dokumentuje přístup našich a třebíčských hráčů."

Podobné články