Menu +

Sdílejte článek
 
9.kolo, pátek 14.10.2011
ROZ ROZ
1:50:1, 1:1, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky SK Horácká Slavia Třebíč: 35. Vyvial – 12. Vysloužil (Paták, Šulc), 39. Paták (Vlašín), 47. Peroutka (Paták, Šulc), 49. Horký (Stromecký), 50. Paták (Vysloužil) Rozhodčí: Mikula – Gebauer, Lederer. Vyloučení: 8:5. Využití: 0:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 35.
Sestavy
HC Rožnov pod Radhoštěm:
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj – Peroutka, Belatka, Krejčí, Pálka, Vyhnalík – Paták, Vysloužil, Šulc – Vlašín, Kovalský, Sobotka – Stromecký, Marek, Horký.

Komentář k zápasu

Hosté vstoupili do zápasu dobře, vytvořili si celou řadu šancí, ale Rožnov držel nad vodou skvěle chytající brankář. Horáci v úvodním dějství se prosadili pouze jednou, když ve 12. minutě otevřel skóre Vysloužil. Domácí vyrovnali v polovině utkání ve vlastním oslabení. Třebíči vrátil vedení ve 39. minutě Paták. Definitivní zlom v utkání nastal v první polovině závěrečné dvacetiminutovky. Hráči Horácké Slavie v rozmezí tří minut nasázeli tři góly, kdy se postupně trefili Peroutka, Horký a podruhé se do listiny střelců zapsal Paták.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká SLavia Třebíč: Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale nevyužili šance. Soupeř hrozil z brejků a vyrovnal po chybě při naší přesilovce, ale my jsme rozhodli třemi rychlými góly ve třetí třetině. Musím klukům poděkovat, že to takhle zvládli

Podobné články