Menu +

Sdílejte článek
 
33.kolo, neděle 5.2.2012
TRE TRE
4:11:0, 2:0, 1:1
OPA OPA
Statistiky
Branky a nahrávky: 12. Vlašín (Pálka, Krejčí), 33. Kovalský (Paták), 34. Horký (Peroutka), 50. Paták (Marek) - 47. Koschatzký (Džemla). Rozhodčí: Němec - Kreuzer, Polonyi. Vyloučení: 6:6, navíc Kovalský (TRE) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj - Sobotka, Belatka, Krejčí, Peroutka, Pálka, Vyhnalík - Paták, Kovalský, Vondráček - Vlašín, Marek, Horký - Outulný, Donutil, Musil
HC Slezan Opava:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Po většinu utkání jsme byli lepším týmem, a měli jsme i víc šancí. Škoda, že jsme je neproměňovali hned na začátku zápasu, mohli jsme to utkání dostat pod kontrolu dřív. Důležité bylo, že jsme po dlouhé době v zápase vedli. Delší dobu jsme teď nebodovali, bylo důležité, že jse dnešní utkání dotáhli do vítězného konce, protože tabulka se opět ještě víc vyrovnala. Mohli jsme dnes využít i některé kluky z áčka a i přes to, že mají náročný program, tak dnes byli vidět a je jim potřeba poděkovat. Bylo důležité, že po gólu Opavy na 3:1 jsme dokázali rychle odpovědět a dát za 4:1. Situaci po které jsme dostali jediný gól, jsme hráčům několikrát kreslili, upozorňovali jsme na ni, ale kluci si asi mysleli, že jsme si to nějak vymysleli, protože to nedokázali pokrýt a stejná situace se opakovala několikrát za zápas.

Podobné články