Menu +

Sdílejte článek
 
36.kolo, pátek 9.3.2012
TRE TRE
8:41:0, 4:2, 3:2
VPO VPO
Statistiky
Branky SK HS Třebíč: 12. Horký (Roupec, Vondráček), 25. Juráň (Bednář, Jirák), 31. Roupec (Pelikán), 32. Juráň (Bednář), 39. Vondráček (Roupec, Horký), 41. Horký (Roupec, Vondráček), 48. Vondráček (Roupec), 58. Vondráček (Horký) – 25. Tumpach (Honc), 38. Jirků (Jirsa), 45. Tumpach (Jirsa, Zach), 58. Černý (Mrva). Rozhodčí: Zd. Pokorný – O. Polák, Kotlík. Vyloučení: 3:8. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 74.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Fučík - Pelikán, Ošmera, Tvarůžek, Štveráček, Jelínek, Hodek – Vondráček, Horký, Roupec – Bednář, Burián, Abrahám – Juráň, Jirák, Burian
TJ Slavoj Velké Popovice:

Komentář k zápasu

Domácí hráči doufali, že toto utkání nebude poslední, že Pelhřimov překvapí a sebere bod Kolínu, proto museli utkání zvládnout a vyhrát. Jen tak by Třebíč skončila první a zajistila by si účast v baráži o extraligu. (Třebíč má lepší skóre, ale bohužel nepříznivý poměr ve vzájemných utkáních s Kolínem). Hráči Popovic však chtěli navázat na úspěšnou sérii a chtěli bojovat o konečné páté místo v tabulce, proto se hrálo ve vysokém tempu. Domácí však hráli zodpovědně a trpělivou hrou si postupně vybudovali náskok a zakončili tak dlouhou a úspěšnou sezonu zaslouženým vítězstvím.

Podobné články