Menu +

Sdílejte článek
 
25.kolo, neděle 22.1.2012
HKR HKR
4:12:1, 2:0, 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Miškář (Zahradník, Vik), 16. Vik (Zahradník), 24. Havránek, 33. Matouš (Luštinec, Pumr) - 3. Mejzlík (Všetečka). Rozhodčí: Veinfurter – Machač, Hidvéghy. Vyloučení: 12:11. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 88. Střely na branku: 32:19. Průběh utkání: 0:1, 4:1. .
Sestavy
Mountfield HK: F. Veselý – Čech, E. Veselý, Havránek, Luštinec, Souček, Hroudný, Pumr, Bureš – Hejna, Zahradník, Miškář, Malík, Matouš, Hofman, Matějček, Vik, Hronek, Chalupa, Pavlík
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda – Trnka, Matov, Hodek, Hort, Ferda, V. Dobeš, Urban – Všetečka, Sysel, Veškrna, Kajnar, Caha, Bartůněk, Mlynář, Maštera, Kabelka, Oburka, Mejzlík.

Komentář k zápasu

Po vítězném derby s Jihlavou zajížděli třebíčští mladíci do Hradce Králové, kde den předtím nezanechali dobrý dojem hráči A týmu. Hosté se sice ujali vedení již ve 3.minutě, ale podobně jako s Jihlavou soupeř ihned srovnal stav utkání. Od té doby byli domácí lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Stínem utkání, které se nepovedlo také arbitrům, je zranění Romana Bartůňka, který doplatil na velmi nečistou hru hradeckých v závěrečné části hry.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Domácí nás přebruslili a svojí agresivní, místy až zákeřnou hrou, na kterou rozhodčí přispoupili, nám ještě naložili. Doplatil na to náš hráč Bartůněk, který má zlomenou klíční kost.

Podobné články