Menu +

BER – TRE 3:2 sn – V Berouně Třebíčští znovu bodovali, už posedmé za sebou

Reportáže
T ř e b í č - V sedmnáctém kole zajížděla Horácká Slavia do Berouna. Místní Medvědi prohrávali už ve druhé minutě, kdy překonal Slipčenka tečí Heřman. Domácí ovšem vyrovnali o pouhých pět minut později a v čase 12:01 už dokonce vedli. Třebíč ale dokázala skórovat ve vlastním oslabení, úspěšným střelcem byl Dolníček. Utkání nakonec dospělo až do samostatných nájezdů, v nich rozhodl o výhře domácích dvěma úspěšnými nájezdy Klhůfek. Na straně hostů byl jediným úspěšným exekutorem Ondřej Havlíček, jenž je novou akvizicí Horácké Slavie.
Sdílejte článek
 
17.kolo, středa 26.10.2011
BER BER
3:2sn2:1, 0:1, 0:0 - 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Švagrovský (Malý, Hašek), 13. Doležal (Rubeš, Přibyl), 65. Klhůfek - 2. Heřman (Kadela), 36. Dolníček (Burian). Rozhodčí: Kubeš - Komárek, Špůr. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 380. Střely na branku: 44:39. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2.
Sestavy
Medvědi Beroun 1933: Slipčenko - Sobotka, Špelda, Pavel, Jebavý, Veselý, Milfait, Nedvěd, Malý, Besser, Švagrovský, Stromko, Hašek, Rubeš, Vlček, Přibyl, Doležal, Poletín, Hertl, Klhůfek.
SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec - Kania, Rangl, Valenta, Kadela, Dietz, Brož, Sláma - Laš, Dolníček, Dočekal - Burian, Havlíček, Heřman - Čech, Fořt, Kaut - Přibyl, Kovalský, Vondráček - Stejskal.

Komentář k zápasu

Hned ve druhé minutě se prosadil hostující Heřman, když jemnou tečí křižné přihrávky od Romana Kadely překonal Slipčenka v brance domácích. Hrubce naopak nemohl ohrozit od modré Veselý. S druhou střelou Heřmana si berounský brankář poradil. Skóre se opět měnilo v čase 6:11, kdy využil krásný pas Robina Malého ještě lepším sólem a přesným blafákem David Švagrovský.

Nebezpečně tečoval Vondráček, ležící Hrubec pak vychytal Pavla. Ale Berounští se přesto dočkali. Tomáš Doležal dorazil kotouč po střele Rubeše – 2:1. Ve vyložené příležitosti se ocitl Dočekal, na poslední chvíli se ale prezentoval výborným obranným zákrokem Jaroslav Nedvěd.

Zvýšit mohl Poletín, proti byla ale dobře postavená Hrubcova tyč. Neuspěla ani dvojice Klhůfek – Stromko, jež ujížděla na jediného obránce hostů. Prvně jmenovaný dlouho vyčkával s přihrávkou a nakonec zvolil střelu, která si cestu mezi tři tyče nenašla.

Třebíčského brankáře nepřekonal ani Malý. Posléze neusměrnil kotouč z první Hašek. Nedvědovu dělovku schoval Hrubec ve výstroji. Brankovým skóre nepohnul ani Poletín. A protože Třebíč ubránila oslabení tří proti pěti, mohla pak při hře ve čtyřech vyrovnat. Úspěšným střelcem byl David Dolníček, jenž dorazil puk po střele Buriana.

Na začátku třetí třetiny chytil bravurně Slipčenko do lapačky lehkou teč Dolníčka. Hrubce ohrozili Sobotka a Doležal. V přečíslení dva na jednoho volil Heřman střelu, ale trefil dobře postaveného brankáře domácích. Ten měl větší problémy s projektilem z hole Stejskala. Výbornou příležitost nevyužil berounský Přibyl po přihrávce Rubeše.

Utkání dospělo po vyrovnaném stavu do prodloužení a protože branku nepřineslo, musely rozhodnout samostatné nájezdy. Pánem situace byl nakonec Slipčenko, kterého překonal pouze Havlíček. Medvědi zvítězili zásluhou dvou úspěšných nájezdů Klhůfka.





Ohlasy trenérů

Jiří Doležal - HC Berounští Medvědi Beroun:

Kamil Pokorný - SK Horácká Slavia Třebíč: Ze soupeře jsme měli respekt, víme, že doma neprohrává a poráží zde i favority soutěže. Paradoxně jsme prohráli první třetinu, ve které jsme byli lepší a měli jsme v ní spoustu šancí. Druhý gól jsme ale soupeři trestuhodně darovali. Ve druhé části jsme měli hodně vyloučených, ale ustáli jsme to, podržel nás brankář Hrubec a podařilo se nám jednou skórovat a druhou třetinu vyhrát. Třetí třetina byla vyrovnaná s mírnou převahou domácích. V penaltách jsme znovu byli blízko druhému bodu, ale Havlíček při svém druhém pokusu trefil břevno, takže nás dnes od bonusového bodu dělilo opravdu jen pár centimetrů. Domácí Klhůfek oba své nájezdy excelentně proměnil.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024