Menu +

KAD – TRE 0:2 – Třebíčští prolomili smůlu, z Kadaně vezou tři body!

Reportáže
T ř e b í č - Horácká Slavia se konečně dočkala dalšího tříbodového vítězství. Na ledě Kadaně, odkud nevozí body často, se střelecky prosadili pouze hosté. První branku vstřelil v čase 25:08 David Dolníček. Třebíč dlouho vedla a vítězství si už ujít nenechala. Navíc ve čtyřiapadesáté minutě pojistil tři body Martin Dočekal. První nulu v třebíčském dresu vychytal čaroděj Šimon Hrubec a Třebíčští tak zápas o pomyslných šest bodů zvládli a bodovali už podeváté v řadě!
Sdílejte článek
 
19.kolo, středa 2.11.2011
KAD KAD
0:20:0, 0:1, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 26. Dolníček (Havel, Rangl), 54. Dočekal (Čech, Sláma). Rozhodčí: Dvořák - Jílek, Šperl. Vyloučení: 2:5, navíc Schmidt (KAD) 5 minut + OT do konce utkání. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 360. Střely na branku: 36:25. Průběh utkání: 0:2.
Sestavy
SK Kadaň: Kaššák - Schmidt, Tollinger, Mazanec, Trefný, Szakal, Malínský, Zmeškal, Charousek K. - Skořepa, Mikšovic, Eiselt - Stoklasa, Charousek J., Stehlík - Ton, Kůs, Bursík - Freiberg, Polák, Račuk.
SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec - Kadela, Sláma, Brož, Kania, Rangl, Dietz - Laš, Dolníček, Havel - Burian, Havlíček, Heřman - Čech, Dočekal, Kaut - Přibyl, Stejskal, Vondráček, Kovalský.

Komentář k zápasu

Domácí začali zápas velice aktivně a už od začátku třetiny udávali tempo hry. V 6. minutě si najel do dobré šance Bursík, ale přestřelil. V 9. minutě pálil v přečíslení Stehlík, ani tahle rána ale neohrozila Hrubce. Domácí se tlačili dále před branku, ale při zakončení chyběla přesnost, nebo střela. Ve 12. minutě dostal přihrávku Polák sám před branku, místo střely ale volil přihrávku, která byla zablokována. V 17. minutě se ocitl Kůs v největší šanci třetiny, když v úniku 2 na 1 netrefil branku. V závěru se pokoušel strhnou vedení na stranu domácích Ton, ale netrefil puk ideálně a ten skončil na hrudi gólmana.

Kdo čekal ve druhé třetině prudký nástup domácích, byl zklamán. Hosté se naopak začali osmělovat a zkoušet první nebezpečné střelecké pokusy. Ve 24. minutě Eiselt netrefil branku z kruhu. A tak přišel trest za všechny neproměněné přesilovky a šance. První větší šance Třebíče, první přesilovka a první gól. Havel nahodil puk před branku, Kaššák neudržel puk, ten se dostal k Dolníčkovi, který přehodil bezmocného brankáře. Domácí se pokoušeli vyrovnat, ale Třebíč zavřela obranné pásmo. A když už se do něj domácí útočníci dostali, netrefili branku, nebo jako Malinský v 31. minutě, vyhořeli na Hrubcovi.

Kadaňští začali třetí třetinu přesilovkou a už po 30 sekundách minul Eiselt puk před odkrytou klecí hostů. V té době už hra začala připomínat více nahazovanou, než hokej, což nelibě nesli hlavně domácí fanoušci. Ve 46. minutě ujeli hosté v přečíslení, ale Heřmanova střela skončila na horní síťce branky. O chvilku později se natlačili Bursík s Tonem před branku hostí, Hrubec ale nepustil puk ze své moci. V 50. minutě byl blízko vyrovnání Stehlík, ani jeho střela však neskončila za zády gólmana. A byla to tak znovu Třebíč, kdo udeřil. V 54. minutě dostal puk Dočekal, nikým neatakován přímo na kruhu a ranou pod víko nedal Kaššákovi šanci. V 56. minutě se pokoušel o snížení dnes aktivní Bursík, ale v pádu zakončil mimo. Zápas tak skončil 0:2.





Ohlasy trenérů

Mikuláš Antoník - SK Kadaň: Ohlasy trenéra domácích se nepodařilo zajistit.

Kamil Pokorný - SK Horácká Slavia Třebíč: V první třetině byli domácí aktivnější a nás v ní podržel brankář Šimon Hrubec. Od 25. minuty, od prvního gólu jsme hru vyrovnali, hráli jsme i pětiminutovou přesilovku, kterou jsme sice neodehráli dobře, ale dostali jsme se v ní do tempa. Ve třetí třetině domácí otvírali hru a my jsme se dostávali do dobrých šancí. Nakonec jsme dali i druhou branku a zápas jsme zvládli. Za druhou a třetí třetinu zaslouží hráči poděkování za nasazení a bojovnost, tu první jsem jim vytkl. Šimon Hrubee opět podal kvalitní výkon a zaslouženě vychytal svoji první nulu. Z Kadaně vezeme body po několika sezónách a jsme za to rádi.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024