Menu +

Sdílejte článek
 
Příp., středa 1.8.2012
JIH JIH
1:40:0, 0:3, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 56. Vítek - 26. Horký, 31. Horký (Vondráček), 34. Abrahám (Vlašín), 58. Šabatka (Horký). Rozhodčí: Paulík - Polák, Šťastná. Vyloučení: 2:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 132. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4.
Sestavy
HC Dukla Jihlava: Šťastný (31. Hlávka) - Tobola H., Pavlas, Žáček, Dundáček, Polívka, Martínek T., Vítek, Hošek, Střecha, Vlček, Chlubna, Kuchta, Gregar, Vantuch, Přidal, Lupač, Řehulka, Ščerban
SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (31. Máj) - Roupec, Vondráček, Juráň, Abrahám, Pelikán, Peroutka, Vlašín, Marek, Horký, Šabatka, Krejčí, Hlaveš, Březka, Kohout, Brychta




Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (trenér Jihlavy): Naši hráči zápas možná trošku podcenili, i když jsem jim před začátkem promlouvali do duše. Špatné nasazení, žádná bojovnost a hodně špatná disciplína dozadu. Propadali jsme vepředu, nechtělo se nám bruslit zpátky. Nebyl to kompaktní hokej. Tak se dneska hrát nedá. Můžeme si říkat, že jsme třeba neproměnili nějaké šance, ale Třebíč byla dnes lepší a zaslouženě vyhrála. Máme na čem pracovat, musíme změnit spoustu věcí.

Roman Mejzlík (trenér Třebíče): O výsledek až tak moc nešlo. Domluvili jsme se s trenéry Jihlavy, že zápas pojmeme spíše jako modelové utkání, abychom viděli co nejvíce hráčů v akci. My momentálně moc hráčů nemáme. Z minulého zápasu máme dva hráče zraněné, jeden dnes odjel na dvouměsíční přijímač na vojenskou školu, další tři začali trénovat teprve v pondělí. Proto hráli někteří jihlavští hráči za nás. Myslím, že utkání svůj účel splnilo. Pokud bude zájem, nebudeme se v budoucnu bránit další spolupráci a tomu, aby se v přípravě za nás představili i další jihlavští hráči, kteří nebudou v hrací den Dukly hrát.

Podobné články