Menu +

Sdílejte článek
 
Příp., pátek 10.8.2012
TRE TRE
3:60:3, 1:2, 2:1
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: 24. Stromecký (TS), 48. Roupec, 55. Vondráček (Roupec) – 1. Zdražil (Szilva), 18. Havel (Kuchta, Chlubna), 19. J. Doležal (Žemlička), 35. Brebera (Szilva), 36. J. Doležal (Havel), 46. Chlubna. . Rozhodčí: Blecha – Horký, Zháňal. Vyloučení: 4:4, navíc Křesťan 10 min OT. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj – Roupec, P. Vondráček, Ščerban, Pelikán, Vlašín, Marek, Řehulka, Šabatka, Mašek, J. Krejčí, Tvarůžek, Caudr, Stromecký.
BK Havlíčkův Brod: Vaněček – Vala, Křesťan, Kříž, O. Doležal, Diviš, Szilva, Zdražil, Žemlička, J. Doležal, Havel, Chlubna, Kuchta, Brebera.




Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: Spokojeni můžeme být jen s výkonem brankáře Milana Máje, bez kterého bychom asi dostali patnáct gólů. Soupeř byl rychlejší, sehranější a měl větší chuť. Nám od první minuty chybělo všechno, což bylo vidět, když jsme dostali už ve 14. vteřině první gól. To znamená, že koncentrovanost na zápas byla nulová, a to není dobré, protože my teď na začátku těch zápasů moc nemáme a je potřeba se naučit hrát zápasy. Když budeme jen trénovat tři hodiny denně, to nám ten zápas nenahradí. Jsem zklamaný z výkonu i přístupu od prvního střídání, soupeř nás přehrával a to ještě brankář chytil hodně věcí navíc. Jen díky tomu jsme dostali šanci udělat výsledek přijatelný, protože jinak jako bychom na tom ledě nebyli.

Podobné články