Menu +

JUN: TRE - ZDR 8:2 - Třebíčští ve třetí třetině excelovali, soupeři v ní nasázeli šest gólů

Reportáže
T ř e b í č - V plné přípravě na novou sezónu je i juniorka Horácké Slavie. Ta v dnešním utkání zostudila soupeře ze Žďáru nad Sázavou osmi brankami, přičemž hned šest z nich padlo ve třetí třetině. Pěti kanadskými body za čtyři góly a jednu asistenci se blýskl David Horký, jenž si skvěle rozuměl s Petrem Vondráčkem (1+4).
Sdílejte článek
 
Příp., středa 29.8.2012
TRE TRE
8:21:0, 2:2, 5:0
ZDR ZDR
Statistiky
Branky a nahrávky HST: 11. Horký (Roupec, Peroutka), 37. Marek (Jílek), 40. Mašek (Roupec, Stromecký), 41. Horký (Vlašín, Vondráček P.), 45. Horký (Vondráček P.), 48. Vondráček P. (Vlašín), 52. Horký (Vondráček P.), 55. Vlašín (Horký, Vondráček P.). Rozhodčí: Dostál - Klouda, Zháňal. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 8:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj - Roupec, Vondráček P., Jílek, Pelikán, Vlašín, Marek, Horký, Mašek, Stromecký, Peroutka, Ščerban, Krejčí, Vyhnalík, Caudr.
SKLH Žďár nad Sázavou:




Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Před dnešním utkáním jsme se rozhodli úplně přeházet sestavu, protože i v sezóně přijdou chvíle, kdy bude někdo zraněný, někdo nebude moci kvůli školním povinnostem přijet, takže taky budeme muset hrát v jiném složení, než na které jsou hráči zvyklí. Hráčům jsme důvod dnešní změny záměrně neřekli, chtěli jsme vidět, jak se k tomu kdo postaví. Někteří to vzali za správný konec, ale jiní zase ne. Musím říct, že ta změna naší hře vůbec nepomohla, první dvě třetiny byly z naší strany strašné. Do třetí části jsme některé hráče vrátili tak, jak jsou zvyklí, a na hře to bylo okamžitě znát, napadaly nám tam i nějaké branky. Kluci si ale musí uvědomit, že v sezóně přijdou chvíle, kdy budou muset hrát s jiným spoluhráčem, než na kterého jsou zvyklí. Proto budeme v tréninku pracovat na souhře a nacvičených věcech. Solidně dnes zahrála obrana. Post, se kterým můžeme být spokojeni, je brankář. Velmi dobře dnes zachytal Milan Máj, v případě potřeby můžeme využít i Lukáše Dusíka a dobře se zatím jeví i Čáp.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024