Menu +

Sdílejte článek
 
16.kolo, pátek 23.11.2012
HKR HKR
2:1sn0:0, 0:0, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 50. Brida (Procházka, Šťastný), rozh. nájezd T. Půlpán – 59. Vlašín (Paták). Vyloučení: 4:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 45:21. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1n. .
Sestavy
Mountfield HK: Mahdal – Rejl, Červený, Štědrý, Kováč, Čáp, Konečný – Hlavatý, Filip, Pravda, Procházka, Štastný, Brida, Kastner, T. Půlpán, Nedvídek, Ropický, Bartoň.
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj – Pavlas, Roupec, Vondráček, Ščerban, Paták, Juráň, Pelikán, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Horký, Pálka, Mašek.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Miloš Říha (Královští lvi Hradec Králové): Herně jsme zvládli zápas dobře. Obranu jsme hráli přesně tak, jak jsme chtěli, a soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Po 55 minut jsme byli stoprocentně lepší, měli jsme spoustu šancí, které jsme nedotáhli do konce. Za stavu 1:0 jsme hráče nabádali k trpělivosti. Byli jsme ale dvakrát vyloučeni a místo toho, aby pak hráli jednoduše, to hráli na sebe do kličky. Z toho pak padl naprosto nesmyslný gól, a i před ním to tam ještě tak třikrát bylo. Tohle se stávat nesmí, za to hráči pochvalu nedostali.

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč:K utkání jsme nastoupili vědomi si síly soupeře a vzhledem k počtu hráčů, které jsme měli k dispozici s cílem neinkasovat gól a soustředit se na obranu středního pásma a dobrou poziční hru v našem obranném pásmu. Myslím si, že jsme toto plnili po celé utkání velice dobře a když už se vyskytnul problém, podržel nás brankář Máj. Soupeř dělá v obraně minimum chyb a proto jsme se do mnoha příležitostí nedostávali, ale bylo to dáno i počtem hráčů, které jsme měli k dispozici a otevřít hru, nebo se pouštět do nátlakové hry, by byla sebevražda. Jsme spokojeni jak s výsledkem po 60. minutách, tak s výkonem hráčů v tomto utkání. Jen nás mrzí, že jsme nedali ani jednu branku při samostatných nájezdech.

Podobné články