Menu +

Sdílejte článek
 
19.kolo, pátek 7.12.2012
HBR HBR
5:23:1, 2:1, 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Jelínek (Chlubna), 12. Hynek (Novák), 14. Novák (Pecen), 33. Hynek (Chlubna), 40. Kubát (Hošek) - 16. Mašek, 31. Vlašín. Rozhodčí: Josef Barek - Jakub Plch, Petr Holeček. Vyloučení: 6:5 Využití: 1:2 v oslabení: 0:0 Diváci: 75 Průběh utkání: 3:0, 3:1, 3:2, 5:2.
Sestavy
BK Havlíčkův Brod: Jirout - Pecen, Hošek, Doležal, Kříž, Chlubna, Szilva "C", Kubát, Novák E., Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek M.
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) - Pavlas, Roupec, Ščerban, Juráň, Pelikán, Vlašín "A", Marek "C, Tvarůžek, Krejčí, Pálka "A", Mašek

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Václav Adam (HC Rebel Havlíčkův Brod): První dvě třetiny jsme hráli hezký hokej pro diváky. To znamená, že se hrálo převážně v pásmu Třebíče, byly tam hezké akce celé lajny. Zase chybělo víc gólů, ale to máme každý zápas. Z takového tlaku se musí dávat góly, to prostě jinak nejde. Pak jsme na to málem dojeli, protože jsme zbytečně dostali soupeře do hry gólem, co jsme dostali v oslabení. Dá se říci, že soupeř ožil, ale pak jsme vzal průběh zápasu opět do svých rukou. Když se vrátím k poslední části, tak ta se nám příliš nepovedla. Hráli jsme, dá se říci, to, co jsme museli. Soupeře jsme vyjma dvou větších šancí do ničeho nepustili a myslím si, že dneska jsme zaslouženě vyhráli. Ani Třebíč nepřijela v nejsilnější sestavě a vyrovnané to bylo i na hráče. Tuším dvanáct na dvanáct, ale myslím si, že za ten průběh zápasu si ty góly zasloužíme.

Roman Mejzlík (SK Horácká Slavia Třebíč): Myslím, že jsme naším přístupem pomohli domácím k snadnému vítězství. Pustili jsme je do snadného vedení díky naším nesmyslným chybám v obraně, které domácí díky hráčům, kteří dokáží dát gól, proměnili. My jsme se dostali trochu do hry za stavu 3:2, ale naše hra v obraně byla velmi špatná. Naše koncovka je taková, jaká je. I když máme dobré šance, tak s nimi nakládáme špatně, čili je to taková střela nestřela. Domácí mají zkušenější a do koncovky kvalitnější hráče, kteří v této soutěži umí dávat góla. Prostě domácí byli lepší po celý zápas. My jsme prospali začátek a pak jsme se skoro nedostali do hry.

Podobné články