Menu +

JUN: TRE - STR 6:2 - Třebíčští junioři přehráli Strakonice, rozhodla druhá třetina

Reportáže
T ř e b í č - Čtyři kola před koncem základní části ligy juniorů přicestovaly do Třebíče Strakonice. Do poloviny zápasu se hrál vyrovnaný duel, pak ale domácí nasázeli tři rychlé branky v řadě, tím zlomili odpor soupeře a rozhodli zápas.
Sdílejte článek
 
33.kolo, neděle 24.2.2013
TRE TRE
6:21:1, 4:1, 1:0
STR STR
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Mašek (Marek, Roupec), 29. Roupec (Marek), 31. Marek (Ščerban, Pálka), 33. Paták (Horký, Pálka), 39. Salák, 57. Vondráček P., (Vlašín, Salák) - 6. Kurečka (Kordík), 30. Srb (Hrubý). Rozhodčí: Kopeček - Guth, Rittich. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 53. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 6:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Dusík) - Pavlas, Roupec, vondráček, Ščerban, Paták, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Donutil, Horký, Salák, Pálka, Mašek
HC Strakonice: Doubek (Havelec) - Křenek, Hrubý L., fedor, gross, mála, Srb, Kurečka, Papež, Kordík, Rajtmajer, Hrubý M.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Určitě jsme dnes předvedli lepší výkon, než v minulém utkání s Krkonošemi. Prosadit se dnes proti zhuštěné obraně soupeře nebylo vůbec jednoduché, soupeř dobře pokrýval střední pásmo a dokud stačil se silami v obranném pásmu, tak jsme tam moc šancí neměli. A když už jsme nějakou vytvořili, tak jsme s nimi nenaložili úplně nejlíp. Díky zlepšenému výkonu a koncovce v průběhu zápasu jsme utkání zvládli a dali jsme i dost gólů, i když střílení gólů je u nás pořád stejně těžké. zase jsme dostali gól po buly, kdy jsme nebyli nachystaní, druhý gól jsme inkasovali z brejku. Dopředu dnes z naší strany docela slušná hra, až na tu už zmiňovanpou koncovku. To nás ale trápí celou sezónu. Za dnešní vítězství jsme rádi, dvakrát jsme teď prohráli, tak snad nám dnešní výhra pomůže před těžkým středečním utkáním v Hradci. Důležitý byl náš třetí gól, který byl rychlou odpovědí na vyrovnávací gól soupeře. nezpanikařili jsme a šli jsme opět rychle do vedení. Tam se dnešní utkání lámalo.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024