Menu +

Sdílejte článek
 
17.kolo, neděle 25.11.2012
KOL KOL
4:3sn0:1, 2:1, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 21. Jaroš (Žalud), 40. Hejný (Jaroš, Pipek), 59. Pipek (Jaroš) - 8. Jirák (Tůma, Abrahám), 34. Fortelný (Mejzlík), 58. Jirák. Rozhodující nájezd: Kozák. Rozhodčí: Třasák - Bosák, Šmika. Vyloučení: 9:6. Využití: 2:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 46.
Sestavy
HC Kolínští Kozlové:
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp - Oburka, Hodek, Štveráček, Hort, Trnka - Kučera, Tůma, Abrahám - Jirák Kochánek, Fortelný - Mejzlík, Matov, Maštera.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Věděli jsme, že soupeř je hodně zarputilý, bojovný a hraje fyzicky náročný hokej. Tomu jsme přizpůsobili taktiku, nicméně první třetina byla v naší režii, ale neproměnili jsme brankové příležitosti. Ve druhé části jsme měli dvě přesilové hry pět na tři, ale sehráli jsme je velice špatně. Soupeř nás za to potrestal a vyhrál tu třetinu 2:1. Mohli jsme si za to sami a utkání tak bylo po čtyřiceti minutách otevřené. Ve třetí části jsme šli do vedení, ale pak nevyužili samostatný nájezd a znovu přišel trest, když Kolín těsně před koncem vyrovnal. Nájezdy už jsou loterií a o individuální šikovnosti. Jak už jsem řekl, zápas se lámal ve druhé třetině.

Podobné články