Menu +

Sdílejte článek
 
20.kolo, neděle 9.12.2012
TRE TRE
3:2sn
ZNO ZNO
Statistiky
Branky a nahrávky: 8. Matov (urban), 57. Oburka (Hort) - 19. Hačecký (Horák), 59. Hačecký.
Nájezdy: proměnili Matov, Abrahám - Horák, neproměnili: Kruckovyč, Fruhwirt. Rozhodčí: Marek - Polák, Rittich. Vyloučení: 5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp - Oburka, Hodek, Šimka, Kochánek, Štveráček, Kabelka - Abrahám, Fortelný, Jirák - Štěpánek, Hort, Kučera - Urban, Matov, Maštera - Michálek
Orli Znojmo:

Komentář k zápasu

reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Věděli jsme, že Znojmo bude mít jiný mančaft, než mělo při našem posledním vzájemném zápase u nich. Tenkrát měl soupeř značnou marodku. Naše předpoklady se vyplnily, protože to dnešní utkání bylo o hodně náročnější. Od začátku to byl urputný hokej s celou řadou osobních soubojů a proto bylo těžké se dostat do nějakých šancí. V první třetině byla hra vyrovnaná. Utkání se lámalo ve druhé třetině, kdy jsme měli asi pět přesilovek, z toho dvakrát pět na tři, ale bohužel jsme to velmi špatně sehráli. S tím jsem absolutně nespokojen, protože jsme nedali gól. Ve třetí třetině tak nezbývalo, než dál hrát důsledně z obrany a čekat na příležitost. Ta přišla a 2:1 se vedlo, i když soupeř byl ve třetí části aktivnější a jejich snaha vyústila ve vyrovnání. Myslím, že ta remíza je zasloužená a my si tři body nezasloužili jednak tím, že jsme nevyužili ty přesilovky a jednak Znojmo hrálo dobře.

Podobné články