Menu +

Sdílejte článek
 
22.kolo, neděle 6.1.2013
TRE TRE
1:50:2, 1:2, 0:1
TAB TAB
Statistiky
Branky a nahrávky: 32. Abrahám (Hort) - 3. Straka, 5. Pejša, 23. Veřtát, 30. Nehoda (Hlaváč), 49. Novotný (Novák). Rozhodčí: Humpolíček - Černý, Reich. Vyloučení: 7:4, navíc Juráň (TRE) 10 minut OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp (49. Šoustal) - Oburka, Hort, Šimka, Kučera, Kabelka - Abrahám, Juráň, Jirák - Urban, Fortelný, Mejzlík - Michálek, Štěpánek, Maštera
HC Tábor:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Od začátku jsme tahali za kratší konec, soupeř dal velice brzy z přečíslení gól, kdy jsme tam propadli u mantinelu a po pěti minutách jsme prohrávali o dva góly. "Chtěli jsme se dostat zpět do zápasu, ale bohužel se nám to nevedlo. Soupeř byl ve všech činnostech, ať už bruslení, vedení kotouče, osobní souboje a střelba, lepší po celý zápas. I když ve druhé třetině tam takový malý náznak zlepšení, ale tahali jsme za kratší konec. Důležitým faktorem byl výkon brankáře, který dneska nebyl podle našich představ. I když za vše nemohl a jenom to nerozhodlo, tak první tři střely na bránu znamenaly dva góly. Doufali jsme, že se prosadíme střelecky a zvedne se nám sebevědomí, ale to se bohužel nestalo. Nezbývá nám nic jiného než soupeři pogratulovat. Byl lepší.

Podobné články