Menu +

Sdílejte článek
 
28.kolo, pátek 1.2.2013
MIL MIL
4:5sn1:1, 0:1, 3:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 16. Urban (Pouch), 42. Mácha (Bartůněk), 43. Pouch, 53. Pouch (Homola) – 14. Jirák (Juráň), 32. Kochánek (Matov), 43. Všetečka (Hort), 53. Juráň (Abrahám) Rozhodující nájezd Jirák Rozhodčí: Mandryse – Jílek, Šperl. Vyloučení: 7:7, navíc Oburka (TRE) ,Jíška (Mil.)trest do konce utkání za nesportovní chování. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Střely na branku: 27:35. Průběh utkání: 1:1, 1:2, 3:2, 3:4, 4:4, 4:5sn.
Sestavy
HC Milevsko: Kolář (Kafka) – Kolčaba, Jíška, Bartůněk, Homola, Kothera, Pouch, Nevolný, Pavlečka, Hanzlík, Mácha, Kubička, Rod, Urban, Homola.
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Loubal) – Oburka, Hodek, Hort, Štveráček, Kochánek, Šimka, Abrhám, Juráň, Jirák, Tůma, Všetečka, Fortelný, Kučera, Kajnar, Urban, Matov, Dobeš.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Dost jsme se trápili. Vytvořili jsme si dost vyložených šancí, ale jejich neproměňováním jsme se propadali do beznaděje. Když na nás zívala prázdná branka, měli jsme už ruce nahoře, ale gól to nakonec nebyl. Utkání bylo hodně těžké. Po nerozhodné první třetině jsme šli horko těžko do vedení, ale mohlo to být po dvou třetinách 4:1 nebo i 5:1 a tím i rozhodnuto. Nakonec jsme si tu beznaději vypili ve třetí třetině, kdy soupeř srovnal a pak šel do vedení. My museli nakonec dotahovat a byli jsme rádi, že se nám v konečné fázi podařilo srovnat na 4:4. Při nájezdech jsme byli šťastnější a až v sedmé sérii jsme rozhodli tu noční show. (hrálo se ve 20.00)

Podobné články