Menu +

Sdílejte článek
 
10.kolo, čtvrtek 1.11.2012
TRE TRE
8:21:2, 4:0, 3:0
ZNO ZNO
Statistiky
Branky a nahrávky: 2.Kajnar (Mlynář, Maštera), 27.Kajnar (Maštera), 31.Kajnar (Mlynář, Sysel), 36.Matov (Urban, T.Strnad), 37.Kajnar (Maštera, Valík), 47.Sigmund (Novák), 48.Urban (Matov, Trnka), 60.Urban (Matov, Ferda) – 11.Říčka (D.Svoboda), 16.Pelán (P.Bulín). Rozhodčí: Kotlík – Jeletz, Čupilla. Vyloučení: 5:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 47:18. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 8:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Loubal – Trnka, T.Strnad, Sysel, Valík, Kabelka, Erat, Procházka – Ferda, Matov, Urban – Mlynář, Kajnar, Maštera – Michálek, Novák, Sigmund – Pokorný
Orli Znojmo: Trnka – Smutný, Bartůněk, Kruckovyč, Říčka, Merta, Brabec, Pelán, J.Bulín, P.Bulín, D.Svoboda, Nesiba, Březina, Drapač, Šusta, Niederhafner, Furch

Komentář k zápasu

Po nevydařeném utkání v minulém kole v Mladé Boleslavi nastoupili domácí hráči plní odhodlání odčinit mdlý výkon. První třetina z jejich strany nebyla vůbec špatná. Naopak, bylo to ještě horší. Nepříliš kolektivní výkon zapříčinil překvapivé vedení hostů 1:2. Po velice důrazné domluvě trenérů v kabině nastoupil do druhé třetiny jiný tým a od té doby se obraz hry naprosto změnil. Druhou polovinu utkání byli Třebíčští jasně lepším týmem a naprosto zaslouženě vyhráli 8:2.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Utkání se mi hodnotí hodně špatně. Do zápasu jsme vstoupili tak, že bych ty hráče nejraději překousl. Po první třetině bylo v kabině hodně zle, protože takový přístup je prostě nemožný. Třeba minule jsme zahráli dobře proti Jindřichově Hradci a byli se na hokej podívat i lidé, co sem často nechodí. Tito lidé, co se chtějí bavit hokejem, přišli zas a my předvedeme pěší chůzi. Od druhé třetiny se hra trochu zlepšila, ale stále nebyl ten pohyb, jaký bychom si představovali. Za ty tři a půl měsíce, co jsme na ledě, jsme nedokázali nic z tréninku přenést do zápasu. Trénujeme, děláme různé nácviky herních situací, pak přijde zápas a my z toho nepředvedeme nic. I přes vysoký výsledek tento zápas nebyl z naší strany dobrý. Na rovinu, nejsme spokojení, protože soupeř přijel s hráči ročníku 98 a měl tam jen tři o rok starší kluky, zatímco my měli šest nebo sedm hráčů ročníku 97. My jsme je měli ubruslit a ukázat, že jsme na tom fyzicky lépe, ale to se nestalo. Namísto toho jsme se s nimi přetahovali o výsledek. Rozhodli nám individuality. Nedávali jsme góly po nějakých pohledných akcích. Rozhodnuto bylo až ve druhé třetině, kdy jsme jim utekli na 5:2 a pak už je k ničemu nepustili.

Podobné články