Menu +

Sdílejte článek
 
13.kolo, čtvrtek 15.11.2012
KOL KOL
2:3sn0:0, 1:0, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 25.Beran (Čureja), 42.Hyšpler (Mlčoch) – 45.Mlynář (Sigmund), 57.Kajnar (Valík), rozh. nájezd Mlynář Rozhodčí: Tasch – Špringl Radek st, Špringl Radek ml.. Vyloučení: 4:7, navíc Trnka 10 min, Strnad a Urban (všichni Třebíč) 5 + do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 19:36. Průběh utkání: 0:2, 2:2 - 2:3.
Sestavy
HC Kolínští Kozlové:
SK Horácká Slavia Třebíč: Loubal – Trnka, Strnad, Sysel, Valík, Kabelka, Procházka, Dobeš – Novák, Matov, Urban – Mlynář, Kajnar, Maštera – Michálek, Březka, Pokorný – Sigmund, Berka

Komentář k zápasu

Úvod utkání patřil třebíčským hráčům a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se dostanou do vedení. Ale mladí Kozlové svou bojovností nepřipustili změnu skóre a postupně vyrovnávali hru. Zatímco domácí svůj výkon zlepšovali, hostující tým postupně uvadal a ve 42.minutě to bylo již 2:0. Mladí Slávisté ihned odpověděli, ale na obrat v utkání to nevypadalo. Když se v 55.minutě naskytla domácím příležitost pětiminutové přesilové hry, zdálo se, že je o osudu utkání rozhodnuto. V té chvíli ale hosté zabojovali také a v oslabení se jim podařilo srovnat stav utkání. V nájezdech byli úspěšnější třebíčští hráči a připsali si do tabulky o bod více než domácí.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Dnešní vítězsví jsme dosáhli po velmi špatném výkonu, se kterým nemůžeme být spokojeni.

Podobné články