Menu +

SDO: TRE - POR 4:6 - Starší dorost ani napodruhé v baráži neuspěl

Reportáže
T ř e b í č - Starší dorostenci odehráli první domácí duel baráže o extraligu proti silnému soupeři z Poruby. Ačkoli domácí vedli už 2:0 a 3:1, nakonec se z vítězství radovali hosté. Duel sledovala výborná návštěva 310 diváků, která vytvořila výbornou kulisu.
Sdílejte článek
 
Baráž 2., středa 13.3.2013
TRE TRE
4:62:1, 1:2, 1:3
POR POR
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Všetečka (TS), 14. Tůma (Fortelný), 33. Matov (Urban), 41. Urban (Matov, Štěpánek) – 16. Mládek (Rataj), 35. Holaň (Síkora, Stoklásek), 36. Holaň (Síkora, Charvát), 41. Gřeš (Štěpán, Csomor), 42. Smrčka (Gřeš, Štěpán), 51. Gřeš (Smrčka). Rozhodčí: Čech - Chocholouš, Musil. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: . Diváci: 310. Střely na branku: . Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:4, 4:4, 4:6.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp (Svoboda) - Kochánek, Matov, Všetečka, Štveráček, Juráň, Šimka, Abrahám, Kajnar, Jirák, Oburka, Urban, Tůma, Štěpánek, Kučera, Hort, Hodek, Fortelný, Mejzlík
HC RT TORAX Poruba: Maček (Mec) - Štěpán, Laryš, Síkora, Charvát, Gřeš, Bolek, Csomor, Kotas, Demel, Stoklásek, Rataj, Ščurek, Mládek, Rajnoch, Smrčka, Kurnik, Holaň, Boleslavský, Havránek, Hranoš

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Popravdě řečeno, měl jsem z toho větší strach a překvapilo mě, že jsme na Porubu v podstatě měli. Utkání jsme rozehráli velice dobře a měli výbornou první třetinu. Hráli jsme to jednoduše, se soupeřem stačili bruslit a byli jsme důrazní, i když tam nějaké chybičky byly. Před druhou třetinou jsme upozorňovali kluky, že soupeř bude hodně bruslit, víc po nás půjde a také bude agresivní. Nevím, co se stalo, že jsme ustoupili od té naší jednoduché hry, více se zbavovali koutoučů a začali panikařit, což se projevilo. Hosté vyrovnali a dokonce šli do vedení. My se ještě stačili nadechnout a vyrovnat, ale potom se už projevila herní vyspělost soupeřova týmu, který má Poruba ohromně ofenzivní. Přesto si myslím, že jsme utkání mohli zvládnout lepším způsobem, kdybychom tolik nepanikařili a puky od sebe neodhazovali. Zkrátka se dalo uspět.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024