Menu +

Sdílejte článek
 
18.kolo, neděle 1.12.2013
TRE TRE
2:42:1, 0:1, 0:2
VPO VPO
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Kabelka (Matov, Urban), 8. Mejzlík (Všetečka) – 17. Černý, 32. Sup (Krch), 56. Teršíp (Beran), 59. Teršíp (Beran). Rozhodčí: Paulík – Lainka, Kuřítko. Vyloučení: 2:6, navíc Mikeš (Popovice) 5+OK faul kolenem. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 50. Střely na branku: 24:29. Průběh utkání: 2:0, 2:4.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Nováček – Hort, Hodek, Wasserbauer, Kabelka, Šimka – Mejzlík, Tůma, Všetečka – Pokorný, Matov, Urban – Maštera, Kajnar, J.Dobeš
TJ Slavoj Velké Popovice: Hruška – Krch, Černý, Bartl, Hercik, Klička, Vít, Zahálka, Beran, Teršíp, Pavičevič, Tabášek, Mikeš, Sup

Komentář k zápasu

V posledním kole základní části soutěže nepředvedli třebíčští hráči dobrý výkon, i když se dostali do dvoubrankového vedení. Ale paradoxně toto vedení nakoplo mladé kozly, kteří postupně vyrovnali hru i skóre. Za vyrovnaného stavu měli domácí ještě výhodu trestného střílení, se kterým si lehce poradil popovický brankář. V závěru utkání mladí slávisté pohrdli pětiminutovou přesilovou hrou, naopak hosté se dostali do vedení, které korunovali gólem do prázdné branky a zaslouženě si odvezli vítězství.



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Odehráli jsme velice dobrou první třetinu. Vedli jsme 2:0 a vypadalo to, že budeme diktovat tempo, ale upustili jsme od agresivnějšího pojetí. Soupeř se tak dostal do hry. Hosté zjistili, že se s námi dá hrát. Postupem času začalo utkání být vyrovnanější a rozhodovala třetí třetina, do které se vstupovalo za nerozhodného stavu a čekalo se na rozhodující gól. My jsme přestřelili prázdnou bránu, neproměnili trestné střílení a přesilovku. To soupeř, který byl zarputilejší v koncovce, potrestal a naskytnutou šanci využil. Nám se pak nepodařilo vyrovnat ani při hře bez brankáře, která byla umocněna přesilovkou, a inkasovali jsme počtvrté.

Podobné články