Menu +

Sdílejte článek
 
25.kolo, neděle 16.2.2014
TRE TRE
3:52:3, 0:0, 1:2
KOL KOL
Statistiky
Branky a nahrávky: 18. Novák(Valík), 20 Michálek(Erat), 46. Strnad M.(Novák) - 3. Šurych(Mašín), 17. Grauer(Hlaváček), 19. Pokorný(Šurych), 41. Hrachovec, 55. Jelínek. Rozhodčí: Paur - Mejzlík, Šťastná. Vyloučení: 5:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 50. Střely na branku: . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3, 2:4, 3:4, 3:5.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal, Trnka K. - Strnad T., Valík, Procházka "A", Erat "A", Svoboda, Slabý - Strnad M., Novák "C", Sigmund, Březka, Caha, Michálek, Dvořák, Bednář, Nejedlý.
HC Kolínští Kozlové:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Musíme pogratulovat soupeři, který si to vítězství zasloužil víc než my. Udělali jsme mnoho chyb, se kterými se ani vyhrát nedá. Inkasovali jsme pět gólů a z toho si čtyři dali sami. Chovali jsme se na ledě mistrovsky, z toho pramenily ty chyby a výsledek byl takový, jaký byl. Chtěli jsme na soupeře vlétnout, dostat jej pod tlak a z toho vytěžit nějaké góly, ale to se nám nepodařilo. Špatně jsme bruslili, byli u všeho později a tím soupeře stavěli na nohy. Kolín dobře napadal a my jsme s jeho rozehrávkou měli velké problémy. Obránci, kteří by svou zkušeností měli rozhodovat zápasy, tak kupili chyby při rozehrávce a útočníci si pro ty puky nechodili. Prostě bylo všechno špatně, kolečka ve stroji do sebe nezapadala. Tím nechci říci, že by soupeř hrál špatně, ale my hráli hrozně. Náš výkon na Kolín nestačil.

Podobné články