Menu +

Sdílejte článek
 
31.kolo, pátek 24.2.2017
TRE TRE
9:42:0, 3:1, 4:3
KRK KRK
Statistiky
Branky a nahrávky: 10. Nejedlý (Trnka, K. Svoboda), 20. Kyncl (Lupač), 21. Nejedlý (Dvořák, Trnka), 33. Dvořák (Vlk, Trnka), 40. Kyncl (Válek), 51. Kyncl (Dvořák), 51. Kyncl (Škareda), 52. Trnka (Dvořák, Nejedlý), 56. Dvořák (Vlk) – 40. Bojárek (Šleicher, Furmánek), 42. Červíček (Cerman), 49. Červíček (Henych, Mach), 54. Šleicher (Cerman). Rozhodčí: Jeletz – Marek, Marek Mejzlík. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 30.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Kružík – Marek, Škareda, K. Svoboda, Viskot, Pacalová, Vlk – Kotačka, D. Svoboda, Trnka, Nejedlý, Lupač, Dvořák, Pacal, Kyncl, Válek.
HC Krkonoše:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Marcel Caha - Horácká Slavia Třebíč: „Soupeř houževnatý, známe ho a víme, jak na něj hrát. Je jen otázkou, aby hráči plnili, co po nich chceme. Když to začali plnit, utkání jsme v podstatě rozhodli. V první třetině nás hosté zaskočili svou klasickou hrou, pohybem v předbrankovém prostoru, kam mířily všechny střely a kde jejich hráči clonili ve dvou. Podržel nás brankář Kružík, který byl rozdílovým hráčem. Poté, co jsme skóre navýšili na 5:1, soupeř dal branku a jako vždy ožil. Hosté utkání trošičku zdramatizovali, ale potom hráči pochopili, co se po nich chce a rychlým otáčením hry překonávali obranu Krkonoš. Začali jsme chodit do přečíslení, která jsme využívali."

Podobné články