Menu +

JUNIOŘI | Třebíčští zase vyhráli! Rozhodující branku vstřelil Vedral

Reportáže
T ř e b í č - Junioři Třebíče vyrazili na led Světlé nad Sázavou, v utkání šli do vedení v poslední minutě druhé třetiny, kdy se prosadil Vedral, v závěru utkání pojistil vítězství Marek. Bílé hvězdy po výhře 2:0 ani tentokrát neprohrály.
Sdílejte článek
 
10.kolo, neděle 20.10.2019
SNZ SNZ
0:20:0, 0:1, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 40. Vedral(Mojdl), 60. Marek. Rozhodčí: T. Mareček - Šťastná, Kouba. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 78. Průběh utkání: 0:2.
Sestavy
HC Světlá nad Sázavou: Dundáček - Lacina, Hart, Adam, Souček, Zvěřina - Egart, T. Kratochvíl, Kohout, Pešek, Pokorný, J. Kratochvíl, Brož, Beránek.
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný - Škrdlová, Patočka, Marek, Budín, Vlk, Dvořák - Válek, Kotačka, Mojdl, Vedral, Spilka, Průša, Bartoš, Trnka, Svoboda.

Komentář k zápasu

Na branku se čekalo až do poslední minuty druhé třetiny, to se prosadil Zdeněk Vedral po nahrávce Patrika Mojdla. Třebíčští náskok dobře bránili a v samotném závěru pojistil vítězství Lukáš Marek.

TABULKA:

1. SK H.Slavia Třebíč 24 bodů (8 zápasů)
2. HC Světlá n. Sáz. 18 bodů (8 zápasů)
3. Vajgar Jindřichův Hradec 8 bodů (8 zápasů)
4. HHK Velké Meziříčí 6 bodů (8 zápasů)
5. HC Chotěboř 4 body (8 zápasů)





Ohlasy trenérů

Radek Novák - SK HS Třebíč:

V utkání jsme vzhledem k vývoji dokázali měnit rytmus hry. Bojovností našich hráčů a výborným výkonem brankáře Šimona Dobrovolného jsme utkání výsledkově zvládli. Druhoý gól jsme vstřelili do prázdné branky domácích při soupeřově power-play. Klukům patří poděkování za předvedený výkon.


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024