Menu +

Sdílejte článek
 
4.kolo, sobota 28.9.2019
ZDR ZDR
5:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: . Přibyl (Ostrý), Tomek (Hájek M.) Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SKLH Žďár nad Sázavou:
SK Horácká Slavia Třebíč: Bláhová - Rymeš, Beňovská, Gorka, Kučera, Přibyl, Tomek, Hájek M., Ostrý, Prchal, Prokop, Novák




Ohlasy trenérů

Petr Tomek - SK HS Třebíč:

Do utkání jsme vstoupili skvělým pohybem a tentokrát i bez chyb v obraně, první třetina byla zcela v naší režii a vytvořili si nadějné příležitosti i vyložené šance, ale domácí brnakář byl doslova neprůstřelný a podržel svoje mužstvo a až do poloviny utkání, hlavně díky němu, svítil bezgólový stav. V tento čas našemu nesourodému souboru chlapců a děvčat a mladších kluků, hrajících v deseti proti kompletním třem lajnám Plamenů, opětovně v této fázi zápasu došla energie a dvakrát jsme inkasovali. Doufal jsem, že nám pomůže odpočinek po druhé třetině, ale brzy jsme inkasovali dva laciné góly a tým už bohužel neměl především fyzické síly, aby se mu podařilo zápas otočit. Tým jsem dnes pochválil za velmi kvalitních prvních 30 minut zápasu, rozhodně jsme dnes byli Žďáru více než vyrovnaným soupeřem.


Podobné články