Menu +

Sdílejte článek
 
8.kolo, sobota 26.10.2019
TRE TRE
3:82:2,0:3,1:3
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: . Bakus (Klouda), Hájek, Hájek - Suchý (Stupka), Čapek, Fišer (Suchý), Suchý (Stupka), Jirák (Mička), Svoboda (Jirák),Lang, Partl (Karel). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Krčál, Nosek - Bauer, Klouda, Rozsypal, Němec, Jeřábek - Bakus, Kratochvíl Hájek - Parkan, Houzar, Dočkal - Klapetek, Lisý.
BK Havlíčkův Brod: Petr, Štáfl - Svoboda, Mička, Kytka, Rasocha - Stupka, Soukal, Karel - Tecl, Fišer, Suchý - Lang, Čapek, Partl - Svoboda, Jirák.

Komentář k zápasu

Třebíčským mladším žákům se utkání s Havlíčkovým Brodem výsledkově nepovedlo. Po divokém průběhu nestačili na svého soupeře poměrem 3:8.



Ohlasy trenérů

Milan Přibyl - SK HS Třebíč:

Dnes proti H. Brodu jsme chtěli hned od začátku hrát aktivně a určovat tempo hry. To se nám dařilo a hned jsme šli do dvoubrankového vedení. Bohužel kluci si pak mysleli že už je po zápase a soupeř nebude klást odpor. Během dvou našich přesilovek soupeř vyrovnal a bohužel pro nás byl na koni on. My jsme přidali už jen jediný gól a soupeř šest.


Podobné články