Menu +

Sdílejte článek
 
11.kolo, neděle 3.11.2019
KO2 KO2
3:2sn1:1, 0:1, 1:0 sn. 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: . 04.37 Bína (Michalčuk), 37.10 Svoboda A. (Dolníček) Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HCM Warrior Brno:
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka, Martin Svoboda A., Bláha - Novák, Šinkovský - Kříž Štorek, Dolníček, Kotačka - Kuba, Bína, Michalčuk - Krotký, Svoboda F., Hrbáček

Komentář k zápasu

Třebíčtí dorostenci zahájíli nadstavbovou část až v druhém kole, jelikož v prvním kole jim los určil volno. Prvním soupeřem byli Brněnští Warriors, kteří byli hráčům HST nejvyrovnanějším soupeřem i v základní části. Podle toho se vyvíjelo i samotné utkání, které po šedesáti minutách skončilo nerozhodně. Ve větší části první třetiny však byli lepším mužstvem třebíčští dorostenci, ale bohužel ze šancí využili jen jednu. Navíc o jednobrankové vedení přišli po hrubce ve vlastní třetině v závěru první třetiny. Od druhé části soupeř změnil herní taktiku a jednoduchým nahazováním puků a agresivním napadáním dostával hráče HST pod tlak. Zvýšená agresivita na obou stranách sebou přinesla i vyloučení a přesilové hry. Jednu z nich se podařilo třebíčským dorostencům využít. Bohužel série třebíčských vyloučení na úvod třetí třetiny přineslo vyrovnání a nerozhodný výsledek přetrval až do konce základní hrací doby. V nájezdech hráči HST neuspěli a tak si z Brna vezou pouze jeden bod ač sahali po plném počtu třech bodů.

Podobné články