Menu +

Sdílejte článek
 
18.kolo, sobota 7.12.2019
P16 P16
3:4sn1:1, 0:1, 2:1, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: . .10 Kuba (Novák), 24. Kotačka (Štorek), 52. Kotačka (Štorek), 60:00 Štorek Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
Reprezentace Polsko U16:
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka, Martin Svoboda A., Bláha - Novák, Kříž - Bobrovský, Mojdl Štorek, Dolníček, Kotačka - Kuba, Bína, Michalčuk - Hrbáček., Svoboda F., Krotký.

Komentář k zápasu

Zápas mezi dvěma nejlepšími celky skupiny R přinesl vyrovnaný hokej, ve kterém měli opticky navrch hráči HST. Dorostenci HST šli vždy do jednobrankového vedení, ale hráčům polské reprezentace se vždy podařilo skóre vyrovnat. Na stav 3 : 3 vyrovnávali mladí Poláci 6 minut před koncem třetí třetiny a od té doby se hra přelévala ze strany na stranu a vítězem utkání se mohl stát jakýkoliv z týmů. Gól do žádné branky však nepadl a tak o vítězi museli rozhodovat samostatné nájezdy. V nájezdech byli úspěšnější třebíčští, kdy Štorek, Svoboda A. a Michalčuk své nájezdy proměnili a naopak gólman Vejmelka pustil za svá záda pouze jediný puk. Tímto výsledkem si třebíčský dorost udržel první pozici ve skupině o postup.

Podobné články