Menu +

Sdílejte článek
 
30.kolo, úterý 3.3.2020
BRE BRE
3:4sn1:2, 1:0, 1:1, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky:00.50 Michalčuk, 2.12 Kotačka (Štorek, Dolníček), 48.56 Kotačka (Svoboda A.), 65.00 Štorek . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HC Břeclav:
SK Horácká Slavia Třebíč: voboda A., Bláha - Novák, Bobrovský - Šinkovský Štorek, Dolníček, Kotačka - Kuba, Bína, Michalčuk - Zamazal , Svoboda F., Kříž

Komentář k zápasu

Druhý ze zápasů v "osmi dnech pravdy" přivedl třebíčské dorostence do Břeclavi, kde na ně čekal tým usilující o přední příčky v soutěži a donedávna usilující také o postup ze skupiny. Samotný zápas začal divokou první minutou, kdy v čase 0,50 to bylo již 1:1. Následně ještě v první třetině šli hráči HST do jedno brankového vedení, ač příležitostí na vsítění gólu bylo více. Následovala druhá třetina, která se dá považovat za nejhůře odehranou třetinu v celé soutěži. Naštěstí se Břeclavským Lvům podařilo pouze vyrovnat na 2:2. Ve třetí třetině šli třebíčští dorostenci opět do vedení a to díky přesilovce a zlepšené hře v průběhu závěrečné třetiny. Bohužel toto vedení se jim nepodařilo udržet a domácí vyrovnali 42 sekund před koncem zápasu ve hře 6 na 4. Takže o vítězi zápasu museli rozhodnou nájezdy, tedy disciplína, ve které naštěstí hráči HST dominují. To se potvrdilo i v tomto zápase, kdy gólman L. Vejmelka zabránil 4 nájezdům a hráči D. Štorek a A. Svoboda naopak své nájezdy proměnili. Tím pádem poslední nájezd domácí již neabsolvovali a třebíčský dorost si odvezl z Břeclavi 2 body.

Podobné články