Menu +

Sdílejte článek
 
16.kolo, pátek 22.11.2019
JAR JAR
5:4sn3:0, 1:2, 0:2, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Tomášek (Záliš) 11. Síla (Šesták), 20.Hynek (Teuber), 38.Záliš 65. sn. Síla - 28. Vedral (Svoboda) 35. Škrdlová 4. Svoboda (Vedral), 60. Vlk (Budín) . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HC Jaroměř: Mathauserová (Možný) - Syrovátko, Golo, Šesták, Bonaventura, Konečný - Kleštinec, Vávra Netolický, Tomášek, Teuber, Hynek, Čihák, Záliš, Síla.
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný - Patočka, Marek, Budín Koňařík, Vlk - Škrdlová, Kotačka, Mojdl, Vedral, Spilka, Pacal, Průša, Trnka, Svoboda.

Komentář k zápasu

Třebíčští junioři zavítali v rámci dalšího kola Nadstavby do Jaroměře. Svěřencům Radka Nováka a Milana Přibyla se nepovedla úvodní perioda, na jejím konci svítil na světelné tabuli stav 3:0 ve prospěch domácích. Mladé Bílé hvězdy ale ukázaly svůj charakter, když zdánlivě ztracený zápas dokázaly dovézt až do samostatných nájezdů. V nich měly sice smůlu, ale i tak si za příkladnou bojovnost a zisk jednoho bodu zaslouží respekt.



Ohlasy trenérů

Radek Novák - SK HS Třebíč:

Do utkání jsme dnes nevstoupili dobře. Postrádali jsme pohyb, jak v obranné tak v útočné fázi. Zejména z těchto důvodů jsme po první třetině prohrávali 0:3. Od začátku 2. třetiny jsme postupně začali hru srovnávat. Definitivní zlom v našem herním projevu přinesla naše branka na 1:3. Od té doby jsme si začali věřit v osobních soubojích. Na naši kontaktní branku však domácí ještě ve 2. třetině odpověděli dalším gólem. Mezi druhou a třetí třetinou bylo z hráčů cítit odhodlán utkání minimálně vyrovnat. Minutu a dvacet vteřin před koncem jsme rozjeli hru bez brankáře. Domácí se postupně, opakovaně provinili proti pravidlům, takže jsme závěr základní hrací doby dohrávali v přesilovce 6/3. Za další prohřešek domácích jsme devět vteřin před koncem měli trestné střílení, které jsme neproměnili. Po následném vhazování v útočném pásmu jsme opět dokázali otočit hru na modrou čáru, k obránci Jakubu Vlkovi, který krásnou střelou vyrovnal na 4:4. V nájezdech byli domácí šikovnější, proto si z dnešního zápasu vzali druhý bod. Hráči si zaslouží pochvalu za neustálé zlepšování týmového projevu v dnešním utkání.


Podobné články