Menu +

JUNIOŘI: Třebíčští otočili utkání a berou další tři body!

Reportáže
T ř e b í č - Domácí nastoupili do utkání lépe, jelikož již v 5. minutě se dostali do vedení. Česká Třebová ale otočila skóre a Třebíčští museli dotahovat. To se jim povedlo a díky třetí periodě, ve které vstřelili tři branky, dokázali zvítězit. První hvězdou zápasu byla zvolena Adéla Škrdlová, která si připsala dva body za branku a asistenci.
Sdílejte článek
 
18.kolo, neděle 1.12.2019
TRE TRE
5:21:1, 1:1, 3:0
CTR CTR
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Kotačka, 27. Průša (Škrdlová), 43. Mojdl (Kotačka, Trnka), 48. Koňařík (Svoboda), 49. Škrdlová (Patočka) – 12. Novotný (Skála), 27. Šimerda (Skála, Novotný). Rozhodčí: Jan Mareček — Gabriel Havelka, Gabriela Šťastná. Vyloučení: 3:2. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 53. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 5:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Š. Dobrovolný — L. Koňařík, A. Svoboda, O. Budín, L. Marek, J. Vlk — A. Kotačka, A. Škrdlová, P. Mojdl, D. Průša, P. Trnka, J. Patočka, L. Pacal, P. Spilka, Z. Vedral
Česká Třebová: J. Machatý — J. Verner, J. Nesejt, R. Novotný, J. Novotný — A. Novotný, D. Skála, F. Šimerda, V. Švub, O. Pirkl, P. Fiala, T. Havránek

Komentář k zápasu

Začátek se povedl domácím, již v 5. minutě se prosadil Adam Kotačka. Česká Třebová do konce první části ještě snížila zásluhou Adama Novotného, kterému asistoval Daniel Skála.

Hosté měli výhodu přesilové hry a dokázali toho využít. Filip Šimerda mířil přesně a poslal svůj celek do vedení. Po devatenácti sekundách se povedlo vyrovnat Dalimilu Průšovi a rázem bylo skóre opět vyrovnané.

Poslední třetina patřila hráčům Třebíče. V přesilové hře skóroval po přihrávce Patrika Trnky Patrik Mojdl. Na tuto branku navázal po pár minutách Lukáš Koňařík a Adéla Škrdlová. Třebíčští se po vítězství posunuli na 2: místo a mají ještě zápas k dobru.

Liga juniorů 2019/20 o postup - sk. N

1. HC Světlá n. Sázavou 15 bodů
2. SK H.Slavia Třebíč 13 bodů
3. HCM Jaroměř 12 bodů
4. HC Krkonoše 11 bodů
5. HC Náchod 9 bodů
6. SC Kolín 8 bodů
7. TJ Lanškroun 6 bodů
8. Loko. Česká Třebová 4 body




Ohlasy trenérů

Radek Novák (SK Horácká Slavia Třebíč): Dnes jsme to spíše ubojovali, než uhráli nějakou kvalitou, ale za výhru jsme samozřejmě rádi. I takové zápasy se hrají. V průběhu utkání jsme protočili několik hráčů na různých postech. Během třetí třetiny se náš výkon začal postupně zlepšovat. Třetí třetina byla tedy pro nás klíčová, k tomu, abychom utkání zvládli.

Trenér (Česká Třebová): Vzhledem k tomu, že jsme přijeli s poměrně oslabenou sestavou, tak jsme ho odehráli poměrně se ctí. První dvě třetin byly vyrovnaný, pak nás lehce zaskočili dva góly už jsme se nedokázali zvednout. Poté byla vidět herní převah domácích, bruslařky na tom byly lépe jak my a zaslouženě vyhráli.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024