Menu +

V Prostějově se rozhodovalo před brankou, odveta v Třebíči už v úterý

Reportáže
T ř e b í č - Ke čtvrtému přípravnému zápasu zajížděli třebíčští hokejisté do Prostějova, který před novou sezónou mohutně obměnil kádr. Hosté šli do vedené po hezké brance Miroslava Holce, jenže pak se čtyřikrát v řadě prosadili domácí, které zdobil hlavně důraz před brankou bílých hvězd. Třebíčští pak už jen snižovali brankou Antonína Bořuty na konečných 4:2 z pohledu Prostějova. Odveta se hraje už v úterý v Třebíči.
Sdílejte článek
 
, čtvrtek 18.8.2022
PRO PRO
4:22:1, 2:0, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Jiránek (Jansa, Staněk), 14. Slanina (Maruna), 34. Jiránek (Prchal, Jáchym), 38. Jáchym (Prchal) – 2. Holec (Šilhavý), 48. Bořuta (Psota, Bittner). Vyloučení: 6:5. Průběh utkání: 0:1, 4:1, 4:2.
Sestavy
LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka – Valenta, Hamšík, Prchal, Benda, Staněk, Malák – Jiránek, Jáchym, Jansa – Maruna, Vlach, Slanina – Hašek, Ostřížek, Burian – Dubský, Jandus, Routa.
SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán – Bořuta, Hunkes, Forman, Furch, Poizl, Tureček, Sedláček – Krliš, Bittner, Dočekal, Šilhavý, Holec, Michalčuk, Bartes, Ferda, Svoboda, Malý, Novák, Psota.




Ohlasy trenérů

Jaroslav Barvíř – SK Horácká Slavia Třebíč: Dnešní zápas pro nás byl výbornou prověrkou. Věděli jsme, že to bude hodně o osobních soubojích a souboji o předbrankový prostor. Tam jsme to nezvládli, protože právě z prostoru před bránou jsme dostali několik gólů. Jinak při hře pět na pět si myslím, že byl zápas vyrovnaný, měli jsme šance a trefili jsme dvě tyčky. Hráči zápas odmakali, s nasazením jsme spokojeni, ale ještě mnoho věcí musíme ve hře zlepšit. Co nám nejde a na čem musíme zapracovat asi nejvíc, to jsou už zmíněné osobní souboje. To musíme zlepšit už do dalšího utkání, které nás čeká doma v úterý opět s Prostějovem. Nedůležitější je, aby se to všechno povedlo doladit do září do ostrých ligových zápasů.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024