Menu +

SKA-TRE 8:3: Šest gólů v první části předzvěstí debaklu

Reportáže
Třebíč proti extraligové Skalici vybojovala na domácím ledě remízu. Že tomu v odvetě tak nebude, bylo jasné velice brzo. Roman Kousal inkasoval v první třetině šest branek a přestože druhá řada Topol - Dolníček - Kaňka v prostřední části zavelela k mohutnému dotahování, Skalica si už vítězství vzít nedala. Ve výborném světle se ukázal plzeňský host Miloslav Topol, který byl na ledě u všech tří branek a připsal si gól a přihrávku.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 19.8.2003
SKA SKA
8:36:0, 1:3, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Čársky (Kocák), 7. Lipka (Mařák), 15. Čársky (P. Ivičič), 17. Hartmann (Kocák), 19. Kollár, 19. P. Ivičič (Kocák, Hartmann), 34. Prošovic (Ertel), 49. Kollár z trestného střílení - 24. Kaňka (Dolníček), 27. Topol (Dolníček, Kaňka), 31. Dolníček (Kaňka, Topol). Diváků: 420.
Sestavy
HK 36 Skalica: Kompas - Vrábel, Mihálik - M. Ivičič, Komárek - P. Ivičič, Novák - Bukna, Višňovský - Kollár, Oremus, Kocák - Jarolín, Hartmann, Mařák - Lipka, Čársky, Ertel - Prošovic, Grill, Flámík.
SK Horácká Slavia Třebíč: Kousal (21. Ludvík) - Kříž, Hrbáček - Suchý, Mazanec - Pecka, Kališ - Dusík - Holý, Žiška, Fryauf - Topol, Dolníček, Kaňka - Hrůza, Sobotka, Oliva - Mráz, Zahradník.

Komentář k zápasu

Třebíč sehrála ve Skoalici jednu z nejhorším třetin za poslední léta. Nešťastný gólman Roman kousal inkasoval šest branek a Třebíčští jen přihlíželi skalické smršti. První tři góly vstřelili útočníci třetí skalické formace, v závěru třetiny neštěstí pokračovalo dalšími góly.

Do druhé třetiny nastoupil mladý gólman Ludvík a třebíčští hokejisté, asi i pod vlivem pořádných kapek od trenéra o přestávce, trochu zvýšili iniciativu. Velmi se dařilo druhé Dolníčkově řadě na křídlech s Kaňkou a Topolem, který je v Třebíči na zkoušce z Plzně. Této trojici se podařilo dotáhnout až na rozdíl tří branek, nová akvizice Miloslav Topol se na návratu Třebíče do zápasu podílela jedním gólem a jednou asistencí. Ve 34. minutě však Prošovic přidal sedmý gól domácích a zchladil třebíčské nadšení.

V závěrečné části už bylo o výsledku rozhodnuto a utkání se jen dohrávalo. Konečný výsledek stanovil útočník Kollar z trestného střílení.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024