Menu +

TRE - TECH 2:4: Porážka s druholigovou Technikou Brno

Reportáže
Doslova ostudu předvedli prvoligoví hokejisté Horácké Slavie Třebíč na domácím ledě s druholigovou Technikou Brno. Po bezkrevném výkonu zcela po zásluze prohráli 2:4. Dobrým výkonem k tomu přispěl především hostující gólman Petr Žurek. Čestným úspěchem se mezi střelce zapsali teprve 18letý juniorský útočník Marek Laš, kterému na branku nahrál matador Jiří Oliva a tři minuty před koncem také Martin Fryauf.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 30.8.2005
TRE TRE
2:40:0, 0:1, 2:3
TEC TEC
Statistiky
Branky a nahrávky: 51. Laš (Oliva), 57. Fryauf (Sobotka) - 26. Navrátil (Cech), 47. Klimeš (Limberk), 50. Haluza (Navrátil), 51. Šebek D. (Jelínek) Rozhodčí: Caha, Novák, Doležálek. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 121.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák - Hrbáček, Sláma, Šefčík, Rehák, Lučka, Ščerban, Bulička, Lukáč - Pelán, Chrenko, Květoň - Laš, Oliva, Látal - Fryauf, Sobotka, Hanzal - Čech, Zahradník, Přibyl.
Technika Brno: Žurek - Burian, David, Petlák, Loužek, Habrovec, Kello - Navrátil, Cech, Haluza - Klimeš, Hladký, Limberk - Šebek P., Šebek D., Jelínek - Benýšek, Huňař.

Komentář k zápasu

V předposledním přípravném utkání přivítali hokejisté Horácké Slavie Třebíč druholigovou Techniku Brno. Utkání začalo ve svižném tempu a první šanci si vytvořili hosté, kteří hned na začátku utkání dostali možnost přesilové hry. Gólman Luňák byl však pozorný a nepustil ani jednu střelu za svá záda. Po odehrané přesilové hře se ujali iniciativity domácí hokejisté, kteří si však za prvních dvacet minut nevytvořili 100% gólovou šanci. Zajímavá byla až 19.minuta, kdy zahrozili hráči Techniky při nájezdu dva na jednoho, gólman Luňák byl však pozorný.

Do druhé třetiny vstoupili aktivněji aktivněji domácí hráči, avšak zbrzdilo je vyloučení Ščerbana, ale i tak si vypracovali dvě solidní příležitosti ke skórování. Známé - nedáš, dostaneš - se opět potvrdilo. Domácí obraně ujela dvojice Navrátil, Cech a první jmenovaný se nemýlil - 0:1. Po této brance hosté ožili a stali se aktivnějšími na ledě. V polovině utkání se naskytla domácím hokejistům možnost přesilové hry, ale největší šance Sobotky po brance pouze volala. Třebíči se po faulu Loužka naskytla možnost hrát krátkou přesilovku 5:3, ale tu domácí nevyužili. Hra se vyrovnala, ale žádný z týmů si nevytvořil větší šanci a tak se šlo do kabin za hubeného vítězství hostí 0:1.

Ve třetí třetině se opět ujali aktivity hosté, domácí jako by byli unavení a druholigová Technika si místy dělala s hokejisty HS co chtěla. Ukázkovým gólem to předvedla ve 47.minutě, kdy nad Luňákovu lapačku zakončoval nikým nekrytý Klimeš. Domácí znervózněli a tlaku Techniky přispělo také vyloučení Reháka s Květoněm. S dvojnásobnou přesilovkou si Technika poradila bravurně. V 50.minutě skóroval Haluza po přihrávkách Navrátila. O dvacet vteřin později to bylo již 0:4. Za bezmocného Luňáka dostal puk Šebek D. po přihrávce Jelínka. Domácí však zbraně nesložili a ještě ve stejné minutě překonal brankaře hostí domácí Laš - 1:4. Ale ani to nebylo ze strany domácích střelců všechno. Tři minuty před koncem upravil skóre Martin Fryauf po přihrávce Sobotky - 2:4. Domácí dostali ještě před koncem možnost přesilové hry, ale branka již nepadla. Horácká Slavia tak zaslouženě prohrála 2:4. Reputaci si může napravit již v pátek, kdy na svém ledě hostí Jindřichův Hradec.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024