Menu +

TRE-PIS 6:2: Hezké utkání s ještě hezčím výsledkem

Reportáže
Velmi rychlé, technické a hlavně pohledné bylo utkání mezi Třebíčí a Pískem, které nakonec domácí vyhráli vysoko 6:2.Ačkoli se vedení ujali jako první hosté, ve druhé třetině přišla třebíčská gólová smršť, která již dlouho dopředu rozhodla o výsledku utkání. Nejlepším hráčem domácích se stal Robert Holý, jenž vsítil dvě branky.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 2.9.2003
TRE TRE
6:21:1, 5:1, 0:0
PIS PIS
Statistiky
Branky: 28. a 32. Holý, 10. Kališ, 25. Suchý, 25. Mráz, 40. Hrbáček – 7. Kubeš, 35. Kotaška. Vyloučení: 7:7, navíc Kříž (TRE) 10 minut OT. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Diváků: 300.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák – Kříž, Kališ, Suchý, Pecka, Mazanec, Hrbáček, Dusík – Holý, Žiška, Fryauf – Lála, Dolníček, Oliva – Mráz, Sobotka, Topol – Kaňka, Hrůza.
IHC Písek: Špiler (32. Kubiš) - Všetečka, Vokatý, Kotaška, Pindiak, Veselý, Kolda, Procházka – Štefan, Šimek, Jelen – Brož, Bouz, Míka – Kubeš, Šmátrala, Kořánek – Nouza, Volráb, Pošmourný.

Komentář k zápasu

Utkání začalo svižným tempem a když po několika šancích na obou stranách nepokryli domácí obránci v 7. minutě Kubeše, vedl Písek 1:0. Jenže Třebíč nesklonila hlavu a vyrovnala o tři minuty později Kališem, jehož žabka od modré lehce lízla horní tyč Špilerovy svatyně, a padla za brankovou čáru 1:1. Hosté mohli jít do šaten veselejší, ale Pindiakovu střelu zastavila tyč.

Ve 25. minutě zažili Písečtí kruté chvíle, protože v rozmezí 35 vteřin inkasovali hned dvakrát. Nejprve si Špiler za svá záda srazil Suchého střelu, aby poté při avizovaném vyloučení ze skrumáže skóroval Mráz. Poté se o slovo přihlásil Holý, který dvakrát za sebou skóroval. První branka byla asi nejkrásnějším momentem utkání, kdy si třebíčský střelec na modré mistrně zpracoval puk, který poté zavezl až do brány. Druhý gól byl poměrně kuriózní, když Holý při hře čtyři na čtyři skóroval prakticky přímo z buly – 5:1. Tato branka vyhnala z písecké klece Špilera, na jeho místo naskočil Kubiš. O tři minuty později se Jihočechům podařilo snížit, když Kotaška tvrdou střelou překvapil dezorientovaného brankáře Luňáka. Jenže ani to nebylo vše. Třetina se již chýlila ke konci, když Hrbáček vypíchl puk a 18 vteřin před sirénou vsítil šestou branku Horácké Slavie.

Poslední část hry se již více méně dohrávala a i přesto, že na obou stranách se vyskytlo několik šancí, branka již nepadla. Konečný stav tedy zněl 6:2 ve prospěch domácích.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024