Menu +

TRE-PRO 4:1: Třetí třetina skončila potleskem diváků

Reportáže
Opět velmi pohledné utkání se odehrálo na třebíčském zimním stadionu, kde se domácí Horácká Slavia střetla s hanáckým Prostějovem. V utkání, které skončilo 4:1 ve prospěch domácích, rozhodovaly přesilovky, v nichž padly hned tři branky – všechny na straně Třebíče. Nejhezčí částí hry byla závěrečná třetina, za kterou diváci hráče odměnili potleskem. Všichni hráči Horácké Slavie si jej tentokrát opravdu zasloužili, nejvíce asi Michal Kaňka, který se prezentoval nejhezčí brankou utkání.
Sdílejte článek
 
přát., pátek 5.9.2003
TRE TRE
4:10:0, 2:1, 2:0
PRO PRO
Statistiky
Branky: 26. Holý, 32. Kaňka, 43. Kališ, 45. Mráz – 28. Antonovič. Vyloučení: 2:6. Využití: 3:0. Oslabení: 0:0. Diváků: 300.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Kučera – Kříž, Kališ, Suchý, Pecka, Mazanec, Hrbáček, Dusík, Sláma – Holý, Žiška, Fryauf – Lála, Dolníček, Kaňka – Hrůza, Zahradník, Topol – Mráz, Sobotka, Oliva.
LHK Jestřábi Prostějov: Plšek – Zátopek, Pospíšil, Světlík, Sedlák, Vlček, Šeda, Přikryl – Smejkal, Studený, Černý – Hradecký, Kašík, Smékal – Streit, Antonovič, Jelínek – Prachař.

Komentář k zápasu

V první třetině se mužstva vzájemně oťukávala a i když na obou stranách byly šance, žádný z hráčů je nevyužil. Nejblíže brance byl Hrbáček, jenž již překonal prostějovského Plška, ale puk přímo z čáry odpálili hostující obránci. Těsně před sirénou zahrozili Hanáci v čele se Smékalem, ale ani oni neuspěli. První část tak skončila bezbrankově.

Ve druhém dějství se diváci gólů dočkali. První branku předznamenalo zazvonění prostějovské tyče po střele Kališe ve 25. minutě. Za necelou minutu se již jelo naostro – uniknuvší Holý tvrdou střelou rozvlnil síťku za Plškovými zády. O chvíli později to už mohlo být o dva góly, když Lála nejprve nastřelil tyč, aby poté sám skončil v prostějovské brance. Prostějov se ale rychle oklepal a za dvě minuty přišlo vyrovnání, když Antonovič šikovně objel Kučeru a poté ještě šikovněji zakončil pod víko – 1:1. Vedoucí gól, který přišel ve 32. minutě při přesilovce, byl také nejkrásnější akcí utkání. Tu vymysleli Dolníček s Kaňkou, přičemž druhý jmenovaný nechytatelnou bombou z voleje stanovil konečný stav třetiny na 2:1.

Poslední část hry byla téměř celá v režii domácích. Také jejich třetí branka padla v přesilovce – ze Zátopkova trestu uplynuly pouhé čtyři vteřiny a Plšek lovil ze sítě puk, který do ní poslal Kališ. Závěrečná branka byla ve znamení čtyřek – čtvrtý úspěch domácích zaznamenal v čase 44:44 Mráz, který využil další třebíčskou přesilovku. Třebíči pak ještě trochu zatrnulo ve 46. minutě, když si její obránci nechtěně tečovali puk přímo na tyč své branky, a v 58. minutě, kdy na Kučeru nebezpečně dotíral Jelínek. Ale ani on neuspěl, a Třebíč proto vyhrála 4:1.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024